Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért töltődik nagyon lassan...

Miért töltődik nagyon lassan az IPhone?

Figyelt kérdés

Egy IPhone 5s-röl lenne szó. Eddig sem volt valami nagyon fürge a töltődése, de mostanában... Több idő míg feltöltődik, mint amennyi idő alatt lemerül. Tönkrement a gyári töltőfej, gondoltam azért lehet. De Laptopról is néha ugyan olyan lassan töltődik. kb 10 perc 1%... Viszont van olyan hogy ugyanúgy normális mód töltődik(kb 2 óra alatt teljesen)

Mitől van ez a nagy különbség?

Olyat is csinál hogy bedugom töltőre, átvált az akku jelző zöldre és egyből 1-2 % al kevesebb lesz.

Olyat is hogy hiába van fent töltőn be van dugva akár egy picit is megmozdítom megszakad a töltés. De ezt nem értem, mert van hogy power bankról töltöm ugye mozog össze vissza a kábel és normál mód töltődik.

Miért csinál ilyeneket? Mi lehet a baja?

2016. júl. 27. 15:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Nekem akkor csinálta ezt, amikor a töltőm elromlott.

Amúgy ha Repülőgép üzemmódba teszed, nagyon gyorsan feltölt.

2016. júl. 27. 15:47
 2/2 anonim válasza:
12%

me' gagyi...

:D

2016. júl. 27. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!