Nagyon Lassan töltödik a telefon! 20-30óra. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a problémám hogy van egy LG G3asom és 20-30 orába telik újabban feltölteni. De volt már olyan is hogy 5óra alatt 1%-ot töltött.
Olyan 2 hete jelentkezett ez a probléma, de vettem már uj akksit, töltőt és kábelt is. A helyzet változatlan sőt néha méglassabb utánna kis cseszegetésre gondol egyet és megindul.
Nincs semmien program a telefonon... Többször csináltam factory resetet, szoftverfrissitést manuálisan. Az usb portot is kipucoltam. Feltettem egy amper mérőt hogy lemérjem mennyi ampert kap a telefon a töltötől ami azt jelezte hogy 1200 ami szerintem renden is lenne, de az istenért nem jo...
utánna kis cseszegetésre gondol egyet és megindul.
ezt fejtsed ki kérlek bővebben
2016. márc. 19. 15:37
2/7 A kérdező kommentje:
Azért nem akarom leirni mert nem akarom ezzel befolyásolni a válaszokat. Valoszinüleg csak az idő mulása miatt javul meg miután "cseszegetem". Szoktam mind a portot alul pucolgatni. Mind pedig a kábelet adaptereket cserélgetni. De nagyon ugy érzem itt nem fizikai probléma van. Megfelelő amper jut a telefonmba mind az 5 adapteremböl és mind a 2 kábelemböl. Ezt a telefon is érzi. Látom ha szervizmenübe megyek ha programmal tesztelem. Tökéletesnek lát mindent a telefon. De emelett a szoftverhiba is mondjuk hogy kizárható vagy nemtudom létezik-e olyan amit még nem probáltam. Értek az informatikához és ezekhez a szerkezetekhez is. Rátettem egy 2évvel ezelötti szoftvert a telefonra, de az se oldotta meg. Visszatettem a gyárit kikapcsoltam mindenféle google bacupot...de nem tudok rájönni. Az usb port sem rossz, mert a telefon látja a bemenő amper mennyiségét ami szerintem hibátlan.
2016. márc. 19. 16:20
3/7 A kérdező kommentje:
Egy dolog ami még ehhez köthető. Miután ez a probléma jelentkezett utánna folyamatosan kikapcsolt a telefon hibás akkumulátorra hivatkozva. Azota teljesen uj 100%-osan gyári akksi van benne. Valami egy éjszaka, vagyis inkább 4-5ora alatt történt a telefonnal ami az akkori akksimat is kivégezte. ugy kezdődött az egész hogy nekiállt villogni a telefon mintha ki-be mozogna a töltőkábel. Azthittem elmozdult vagy megtört a kábel(ami szintén kizárt mert nylon kábelem van hozzá amit igen nehéz csak ugy megtörtni). Ezt csinálta egy pár percig mig odanyultam és lehuztam a töltőröl. Ugy is hagytam reggel pedig visszatettem, de onnantol nem töltött normálisan. Nem villog mostmár hogy kihuznám a töltőt. folymatosan érzékeli és jelzi is hogy tölt.
2016. márc. 19. 16:26
4/7 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg repülőüzemmódban tölteni!
Nekem az mindig beválik ha gyorsabban akarom tölteni a mobilom
2016. márc. 19. 17:59
5/7 A kérdező kommentje:
kikapcsolva probálom. az sem segit
2016. márc. 19. 21:50
6/7 anonim válasza:
azt mondod, belemegy 1200 milliamper, mégsem töltődik? 5V-tal számítva az 6W, aminek el kell disszipálódnia valahol. Mivel a legtöbb változót már kiszűrted, ezért csak arra tudok gondolni, hogy a töltőáramkörön belül van zárlat. Töltés közben nem melegszik nagyon a telefon alsó része? Megoldás lehet a
2016. márc. 24. 10:14
7/7 anonim válasza:
Bocsi, hamar küldtem :) megoldás lehet esetleg a töltés flex cseréje, de az is lehet, hogy az alaplapon van a probléma. Alapvetően a melegedés forrása tudna nyomra vezetni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!