Hogyan csináljam meg az okostelómat, ha vizbeesett? és egyböl kivettem, de nemjó!
Figyelt kérdés
Egy vödör vízbe esett,de egybõl kivettem.a márkája:Navon. Énszerintem az érintõpanel nemjó benne. Amikor bekapcsolom,akkor nemjó idõt mutat,és néha megmutatja hogy meddig van benne viz. Nagyon sokszor kiszárítottam,mégsem jó.hiába érintjükmeg,senmit nem csinál. Nagyon sok üzi,nemfogadott hívás,sokminden van rajta,amit nem tudunk használni. Havalaki adna valami tippet,vagy ijesmit azt megköszönném!!!!2016. júl. 26. 19:59
1/9 anonim válasza:
elvileg egy tál rizsbe kell tenni, és az kiszívja belőle az összes nedvességet
én még nem jártam így, tehát nem tudom, hogy biztosan beválik-e, de szerintem egy próbát megér :)
2/9 anonim válasza:
előző válaszoló:
remélem megjavul a telefonod :)
3/9 anonim válasza:
Mennyi ideig szárítottad "nagyon sokszor"?
Adtál neki jócskán, hogy vizesen kapcsolgattad. Keresztet vethetsz rá.
A következő telefonodnál pedig használd a biztonsági mentést sűrűn.
4/9 A kérdező kommentje:
Tettem már rizsbeis.nagyon szépen köszönœm az összes választ!!!
2016. júl. 26. 21:09
5/9 A kérdező kommentje:
Háát.. vagy 15-szer szárítottam
2016. júl. 26. 21:11
6/9 anonim válasza:
És közben bekapcsoltad, hogy jó-e már?
7/9 A kérdező kommentje:
Igen,azótasem jó
2016. júl. 26. 21:29
8/9 anonim válasza:
Feleslegesen emelted ki a kérdést, annak a telefonnak 99.9999999% azésélye, hogy annyi.
9/9 anonim válasza:
Ha vízbe esett, akkor az akkut azonnal el kell távolítani, és a lehető leghamarabb szakember kezébe adni.
Minden más próbálkozás csak árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!