Huawei P9 vagy P9 plus?
Figyelt kérdés
Van lényeges különbség a sima P9 és a P9plus között a nyomásérzékeny kijelzőn, a nagyobb kijelzőméreten és az akkun kívül?
Gondolok itt a kamerára. Ugyan annyit tud teljesen?
Megéri 40e ft-tal többet adni a plus-ért?
2016. júl. 25. 20:01
1/3 A kérdező kommentje:
Persze ott van a ram és a belső tárhely is, azt is tudom. :D
2016. júl. 25. 20:02
2/3 anonim válasza:
Attól függ mennyit használod, és hogy mire. A P9 Plus közelíti a csúcskategóriát, ha ki tudod használni akkor igen valóban jobb, de az átlag felhasználóknak szerintem teljesen fölösleges ilyen erős hardvert venni.. Ugyanis ott lenne érezhető a különbség ha kijönne egy olyan Android amit már a sima P9 nem bír el de a Plus még igen mert így azt tovább használhatnád naprakészen... De ilyen nem szokott lenni, a Plus-ra ugyanazt a verziót adják ki mint a simára a gyártók 99%a.. Úgyhogy szerintem a sima P9 bőven elég és NEM, nem éri meg a Plus..
3/3 A kérdező kommentje:
És a nyomásérzékeny kijelző a Plus esetében mire jó?
Amúgy köszi a választ! :)
2016. júl. 26. 11:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!