Telefon? Max.50k. Samsung-ot ne írjatok!
Nekem a Lumiák nagyon bejönnek. Az ára attól függ, hogy milyen előfizetésed van. Most azt hiszem, már teljesen áron is 50 e alatt van. De ennél olcsóbban is megvehető.
Amikor én vettem 70 körül volt a teljes ára, és én 28-ért vettem.
Lumiát NE VEGYÉL!!!!!!!
Nekem is az van nagyon nagyon megbántam.
Az áruháza borzalmas.
A telefon maga meg az op rendszer jó de az áruház és a támogatása egy sz@r. Bocsi de tényleg!
Ne vegyél
Én LG párti vagyok. LG Leon 4GLTE-m van és nagyon meg vagyok vele elégedve. A telefon gyors, Andoid 6.0-val rendelkezik. Nekem bejött, 6 hónapja van meg és nem bántam meg. Árukeresőn néztem, 30-40 ezer körül van az ára. 4,5 hüvelykes kijelzővel rendelkezik 480x854 a felbontása (ekkora kijelzőn, ha csak nem pixel vadász vagy normális távolságból nem nagyon vannak pixelek). Az előlapi kamerája vga vagy 2 megapixeles, a hátlapi 5 vagy 8 megapixeles. A Snapdragon 410-es proci van benne. De ha ez nem elég és megy az angol itt egy link a specifikációkhoz : [link]
De ha ez a telefon neked nem megfelefő itt a nagy tesója: LG spirit 40-50 ezer ft-ért. Egyébken ha megveszed őket figyelj, mert van 4g képes és van amelyik csak 3g képes. Ha veszel akkor 4g-t, mert az sokkal gyorsabb (LG Leon 3G-ben pl valami nevenincs proci van, a 4G képesben pedig snapdragon 410, szóval figyelj rá, mert van különbség). Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!