Miért van mindenhol iPhone?
Bármilyen telefonmodellnél, interneten is mindig iPhone, más telefont alig látni, a híres emberek 120%-ának iPhone-ja van, random Youtube videóban is, csak iPhone-ra lehet több tonna tokot kapni, klipekben is csak iPhone, és még sorolhatnám..
(Megjegyzem, nekem iFonom van.)
Szerintem igaza van.
Mert a médiában szereplő emberek mind gazdagok, és okostelefonból az iPhone a legdrágább, nekik sok pénzük van, így azt veszik. Ennyi.
Én Budapesten egyre kevesebb iPhone-t látok a mindennapokban, más kérdés, hogy erről ára is tehet. De Stockholmban buszon jót mosolyogtam azon, hogy mindenki a telefonját nyomogatja, és csak a mellettem ülő magyar lánynak nem iPhone volt a kezében.
Tok teljesen más kérdés, azért van iPhone-ra nagyobb választék, mert ez jelenti a nagyobb piacot. Más készüléktípusból kevesebbet adnak el, és itt minimum két generációig nem változik jelentősen a formaterv, így ugyanaz a tok jó rájuk.
Szerintem ezek sok esetben fizetett reklámok.
Az Apple úgy próbálja tartani a népszerűségét, és a presztízsét, hogy hírek embereket kérnek meg, hogy mutatkoznak a termékeikkel. Így az emberekben kialakul egy kép, hogy igen, az Apple milyen prémium dolog, még a nagy sztárok, hírességek is ezt használják.
Persze közel sem biztos, hogy ez így van. Ez csak az én meglátásom volt.
Drága, divat márka.
Ugyanúgy, mint ahogy a klipekben, meg az összes suttyó fején Beats fülest látsz.
Csak a kettő között az a különbség, hogy az Apple legalább minőséget tesz le az asztalra az áráért, a Beats meg egy rakás szart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!