Iphone 5s-m van es elvileg 4g kompatibilis, megis hiaba nyomom be az LTE-t Debrecenbe is 3g megy meg mindenhol. Miert van ez?
Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 16:53
2/7 anonim válasza:
Így van, legtöbb szolgáltató előfizetéshez köti (Vodafone-nál pedig még nincs is). Telekom márciustól teszi elérhetővé mindenki számára: [link]
3/7 anonim válasza:
"(Vodafone-nál pedig még nincs is)"
Van a vodánál is 4G.
4/7 anonim válasza:
#3: köszönöm a korrekciót, nem is tudom, hogy tudtam efelett elsiklani, pedig igyekszem szorosan követni a TelCo szektor történéseit. Akkor már náluk is van.
5/7 anonim válasza:
Szerintem nincs náluk kereskedelmi 4G. A 3. válaszolónak honnan van infója? Nem kötözködés, tényleg érdekel!
6/7 anonim válasza:
7/7 anonim válasza:
Köszönöm az infót. Elég "friendly user" jellegű még ez hálózat, de biztos lesz a jövőben bővülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!