Sokkal jobban megéri az Iphone 6s mint a 6?
Figyelt kérdés
Szóval mennyivel jobb?16 vagyok szóval annyira részletesen nem nagyon érdekel csak pl a kamerát úgy láttam hogy a másodlagos kamera is elég jó képeket készít de azért a 6s mégis csak jobb.Az lenne a lényeg hogy saját pénzből fogom megvenni és most pillanatnyilag a 6 ra van pénzem de ennyi pénzért ez nem kidobás lenne?Mert ha dolgoznék még akkor tudnék venni 6S-et is csak nem tudom mivel járok jobban.Ti mit csinálnátok?Van itt akinek már mindkettő volt?Mindenképp Iphone-t akarok ,de ha valaki esetleg hasonló/köztes árban tudna jobbat..a kamera a lényeg.A samsung s7 edge kizárva (mielőtt írnátok)mert anyának olyan van és nagyon nem tetszik a fényképezőgépe.2016. júl. 23. 22:14
11/16 anonim válasza:
Legjobb kijelző panel is a samunak van.
Iphoné se rossz, de a samu ebben is vezet.
S7 olyan hamar fog tönkre menni mint az 6s.
Amugy gondolom vmi régi telód lehet, galaxy s3?
Általaban a régi alsó v középső kategorias samsungot használó ember vált hirtelen egy prémium iphonera.
12/16 anonim válasza:
Az iphone kijelzőjére még a középkategóriás samsungok is ráhúznak
S7 kamerája jobb amúgy
Iphoneom van
13/16 anonim válasza:
am ilyen draga telefonra toresi egyben lopas elleni garanciat kell kotni, bejelented h elloptak vagy osszetort kapsz egy ugyanolyan telod, ha viszont nem kotod meg ezt a biztositast es tortennik vmi a teloval banni fogod belebolondulsz
14/16 A kérdező kommentje:
Most samsung grand prime-om van.
2016. júl. 24. 10:25
15/16 anonim válasza:
14#
Sejtettem. Az egy elég gáz teló. Nem csodálom, hogy megbélyegezted a samsungot, es szaladsz is almát venni. Menőnésre jó lesz.
Te tudod.
16/16 A kérdező kommentje:
Hát sajnos most ez van.Nem menőzni veszem😂
2016. júl. 24. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!