Miért nem tudok letölteni mobilnettel?
Figyelt kérdés
Vettem egy Nokia Lumia 550 telefont és Windows 10 van rajta.
3g-s mobilnetet használok és az első alkalommal letudtam tölteni a Windows Storeból egy 106 megás játékot,viszont utána próbáltam a Facebook Messengert és az Instagramot is letölteni,viszont azok 0,7 illetve 0,4 megánál megáltak.
Aztán más játékot próbáltam letölteni és azt irta ki,hogy várakozás a wi-fi kapcsolatra.
Mi lehet a probléma?
2016. júl. 22. 15:36
1/4 anonim válasza:
Nem lehet a elfogyott a mobilnet? Mert igy elég hamar el tud fogyni
2/4 A kérdező kommentje:
Nem,3 giga van alapból és tegnap használtam előszőr.
Letöltöttem egy 106 megás játékot és azután nem engedett tölteni,csak Wi-Fi-vel.
2016. júl. 22. 21:54
3/4 anonim válasza:
Nekem is lumiám volt és nekem is ez volt a gond. Alig érzékelte a mobilnetemet nekem is 3giga netem volt de kb 32-50kbs sebeségbe ment
4/4 A kérdező kommentje:
És akkor nincs semmi megoldás?
2016. júl. 24. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!