IPad-en (IOS) miért nem enged WI-FI nélkül (mobilnettel) 100mb (100mb tárhely) fölött játékok letölteni az App Store-ból?
IPad Air 2
a válaszokat előre is köszi!
Ez ilyen biztonsági intézkedés, hogy véletlenül ne tölthessenek le az emberek az általában drága mobilneten nagy dolgokat.
Persze vannak helyzetek, amikor pont hogy direkt ez lenne a cél. A sok óvatlan felhasználó miatt szív ilyenkor egy azért kisebbségben lévő csoport.
Sajnos meg sem lehet kerülni ezt a szabályt, esetleg MiFi-ben gondolodhatsz, de ahhoz is kell plusz egy eszköz.
persze gondolkodtam WI-FI-n és ha minden jól megy akkor ELVILEG júniusban meg is lesz csak addig azért még van idő.Ezt teljesen megértem,hogy nem akarnak a drága mobilneten nagy dolgokat leölteni,de azért erre rakhattak volna valami gombot amivel ezt lehet szabályozni (ki-be) kapcsolni.
Amúgy köszi a választ.
2.
Ebben teljesen igazad van. Nem értem,hogy az IOS-t miért kell ilyen hülyeségekkel elrontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!