Mennyire szűkös/tágas egy 8gigás teló androiddal? Azaz marad olyan 5 giga az appoknak.
Figyelt kérdés
Te hogy viseled/viselted?2015. máj. 12. 11:57
1/4 anonim válasza:
Eddig 8 gigás telefonom volt, 5,5 volt szabadon felhasználható, elvoltam vele, igazából még 2-2.5 giga szabad helyem maradt is.
Képeket/videókat sosem csináltam (bár ez a szar kamerának is köszönhető), vagy ha néha mégis azt még aznap fel is raktam gépre, filmeket nem néztem telefonon, szóval csak az alkalmazásoknak és zenéknek kellett a hely.
Alkalmazások max 2 gigát foglalnak, zenével meg általában van 1-2 lejátszási listám amit épp szeretek, azt rárakom telefonra, aztán ha megunom cserélem, szóval a zene is max 1 gigát foglalhatott, szóval nekem elég volt.
2/4 anonim válasza:
Ha normálisan van particionálva, akkor elég. Nekem 4 gigás telefonom van, de háromfelé szedve, appokat csak 1,3 gigára tudok telepíteni, viszont ott van mellette egy ugyanakkora partíció felhasználói memóriának, az SD kártya miatt kihasználatlanul. Ha a kinézett telefont nem cseszik el így, akkor simán jó, minden más meg mehet memóriakártyára.
3/4 anonim válasza:
Sony? Az szokta ilyen hülyén particionálni, egy másik gyártóról nem tudok, aki ezt csinálná.
4/4 anonim válasza:
Philips, egészen konkrétan Xenium W6500. Különben teljesen oké, de ez nagyon bosszantó, hogy még a kártyára áthelyezéssel együtt is nagyon hamar megtelik az alkalmazások telepítésére használható memória, miközben ott van még egyszer ennyi tök üresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!