Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Touch HD magyarítás! De...

HTC Touch HD magyarítás! De hogyan? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Hogy kell magyarítani a HTC Touch HD-t? Találtam neten egy hungary.cab magyarító filet, de nem hiszem, hogy ez jó rá. Többektől hallottam, hogy ROM-ot frissítettek és abba van benne a magyar file! De ez ugyebár garanciavesztéssel jár, és a készülék is tönkremehet!

Aki jártas a témában, kérem írja le részletesen, illetve a ROM frissítéssel kapcsolatos tudnivalókat!

2010. ápr. 16. 16:37
 1/2 bp1985 ***** válasza:
neked a hd2-őt a speedshopba magyarosították. És gari sem ugrott, mivel hivatalosan csinálták. Nem könnyű, házilag ne fogj bele, ha nem értesz hozzá, mert gallyra vághatod a telefont. De amúgy meg már megbántam a magyarosítást, mert lassabb lett tőle a telefon.
2010. ápr. 16. 20:59
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. ápr. 17. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!