Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Xiaomi Redmi Note 3...

Megéri Xiaomi Redmi Note 3 PRO-t (32GB verzió) venni?

Figyelt kérdés
Szóval épp új telót kerestem az árukeresőn és megláttam ezt. Alapvetően én nagyon nem szeretem a kínai telefonokat és az MTK is feketelistás nálam, de erről az Xiaomiról annyi jót olvastam és nagyon tetszik a MIUI is, árban is elég jó szerintem csak nem vagyok biztos benne hogy minőségileg tényleg megállja-e a helyét(nem 1 évre venném). Egyébként még emellett még az LG Nexus 5X volt ami alternatívának elmenne sőt nagyon is jó telefonnak tűnik és az LG-vel is csak jó tapasztalataim vannak. Az egyetlen gond(ez tényleg gond?) vele hogy itt nincs olyan hogy a 32GB-os verzióhoz +1GB RAM is jár, a 2GB-ról meg azt olvastam hogy nem sokáig lesz már olyan jó és habár stock Andoridról van szó a másiknál meg MIUI-ról ami többet használ...nem tudom, ennyire nem értek hozzá, ezért érdekelne hogy másoknak milyen tapasztalata van ezzel az Xiaomi-s a telefonnal vagy a Nexus-ossl. Az előző telefonom Xperia Z1C volt, az lenne a cél hogy azért minimum olyan jól működjön mint ahogy az működött(kameráról olvastam hogy nem olyan jó, de az nem is érdekel igazából).

2016. júl. 18. 20:20
1 2
 11/13 anonim válasza:
Köszi a van
2016. aug. 5. 15:25
 12/13 anonim válasza:
*választ
2016. aug. 5. 15:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Nincs mit:D
2016. aug. 6. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!