Megéri Xiaomi Redmi Note 3 PRO-t (32GB verzió) venni?
Hát én személy szerint nagyon szeretem a Samsung telefonokat, egyszer volt nálam egy S4 átmenetileg és nagyon tetszett a sok funkciója miatt, meg a rendszer is tök szép volt, de ami főként nagyon tetszett az a kijelzője volt. Olyan más volt, sokkal szebb mint az enyémnek.
A kínai telefonokkal nekem sok bajom volt és az ismerőseimnek is...az érintő borzalmas kalibrációjától fogva, az instabil és lassú rendszerig. Szóval ezeket nagyon nem szeretném emiatt kerülöm alapvetően ezeket a telefonokat, de ez most jónak tűnik.
Ja igen B20as 800mhz hiánya...hát igen, de ha amúgy rendben van a telefon akkor túlélem.
OnePlus 3...a PCWord-ön olvastam róla, de nem túl jókat, szó szerint olyasmit hogy a gyártó egy frissítéssel próbált javítani valami RAM kezelési gondot és valami gond volt az update-tel, de amúgy papíron nagyszerűnek tűnik.
Igen igaz, utólag megnéztem, csak árukeresőn kerül annyiba, de a 120k is nagyon sok nekem, ennyim nincs rá sajnos.
Mindegy is, megrendeltem az Eustock-tól a Redmi Note 3 PRO 32GB-t, szerintem ez is jó lesz nekem, remélem hamar kihozzák, nagyon kíváncsi vagyok rá. Még rendelnem kell hozzá üveg kijelző protektort mert ahogy olvastam a mobilarénán nincs Gorilla Glass védelme és így könnyen karcolódik, meg ha már annyira rendelgetek, akkor egy flip tok vagy valami ilyesmi gondolom nem árt hozzá.
Igen, megjött. Kiválóan működik, 70Kért nem vártam ennyire jó teljesítményt. A rendszer is nagyon tetszik kinézetre, egy dolgot fel tudok hozni hibaként:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
ezt a hibát én is tapasztaltam update után, csak szerencsére hamar megtaláltam ezt a kérdést, és így downgradeltem 7.1re én is(gyári: 7.2 ; hiba kezdete: 7.5-re frissítés után). Remélem hogy a MIUI 8.0 és az Android M-ben ezt a hibát kijavítják.
Én nem bántam meg hogy megvettem mert az a helyzet hogy bőven hozza azt a szintet mint a Z1C-m régen(a buggos frissítést leszámítva), bár először fura volt azután a kis kijelző után egy ilyen hatalmasat használni, de mostanra teljesen megszoktam és nagyon praktikus netezni és játszani is, hát nem tudom én nagyon megszerettem, remélem még sokáig kitart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!