Sony M4 Aqua-t csak simán bedobhatom a vízbe?
Figyelt kérdés
Megyunk nyaralni tengerhez és félnünk hogy ha berakjuk a vízbe tönkre megy. Igen tudom hulye kerdes. Sose volt ilyen telefonunk es nem tudjuk hogy működne vízben (Sós vízben). Kérlek segítsetek egy ilyen hülyének! SOS fontos!!!2016. júl. 17. 21:54
1/13 anonim válasza:
Sós vízbe nem szabad! Egyébként én nem nagyon bíznék egy olyan telefon vízállóságában, amiben a sony sem bízik. Nem vállalnak rá garanciát, ha beázik. Be is ismerték, hogy csak steril állapotban (laboratóriumi környezetben) vízálló.
2/13 A kérdező kommentje:
Ohh :( de kár. Azért köszönöm!
2016. júl. 17. 22:01
4/13 A kérdező kommentje:
Igen... De azért nem merem csak siman víz alá tenni.
Bár ismerősöm mondta h ok a tengerbe fotóztak vele es nem lett baja de azért felek
2016. júl. 17. 22:08
5/13 anonim válasza:
Ha már nem kell, nyugodtan áztathatod.
Vagy kibírja, vagy oda a telefonod.
6/13 anonim válasza:
De még az papíron lévő vízállóság sem terjed ki sós /tenger/ vízre!
8/13 anonim válasza:
Tele van a net a beázott "vízálló" Sony-k tulajainak panaszával. Én még a medencébe sem merném bevinni, nemhogy tengerbe.
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm :/ akkor nem visszük be :(
2016. júl. 17. 23:08
10/13 anonim válasza:
Én bevittem a vízbe a Z3-at és semmi baja. Beviszed és vagy túléli vagy nem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!