Samsung Monte (érintős) megéri?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 22:29
11/34 anonim válasza:
Én is ilyet fogok venni a djuicenál! :)
12/34 anonim válasza:
Én most vettem ilyen telfont, még nincs meg 2 napja,de már most nagyon megérte szerintem!...Wi-fi van benne amúgy,nemttudom honnan szedte az egyik válaszoló hogy nincs...Én előfizettéssel vettem 3950 ért,havonta 2000 Ft a törlesztő,de ezt minden hónapban le is beszélhetem...
Nem tudom mér kell ezt a telefont ennyire szidni,szerintem tök jó,és én se vagyok tizenéves kislány,szóval erről ennyit!...
13/34 anonim válasza:
szerintem is angyon jó teló megérii!! én is ilyet fogok venni :)
14/34 anonim válasza:
én most kaptam és IMÁDOM!! az érintőképernyője szerintem szuper nem kell 100x megnyomni egy dolog miatt.:D meg amúgy is szuper.:)
15/34 anonim válasza:
jajjdejó h vannak azért jóvélemények is én is ilyet akarok remélem h jó:d h h én 50ezer körül láttam:O:O olyan drága
16/34 anonim válasza:
Teljesen jó telefon! én 20ért vettem és nem bántam meg. Androidra nincs pénzem. Teljesen kielégíti az igényeimet és nem játékokra meg minden féle fos alkamazásra használom. És GPS is van benne!
17/34 anonim válasza:
Szerintem mielőtt mindenki szidná a Samsungot,elsőnek kikéne próbálni,nem félfüllel hallott emberektől!De adtam neki egy esélyt és bevállt. Nagyon jó,mindnekinek ajánlom. A kamerája nagyon szuper,igaz vaku nincsen rajta,este nem kell fényképezni vele,ennyi,vagy villany mellett.
18/34 bruns08 válasza:
Én nekem is ilyen van,és nagyon jó a kialakítása meg WIFI naon lol meg a GPS.Ja és ingyen IWIW-ezek rajta netkapcsolat nélkül is. egyszóval k**va jó teló.
19/34 anonim válasza:
Énis iet akaraok:D
Ha télleg gyors az érintőképernyő,akk jó,mert qerty télleg nincs rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!