Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Monte (érintős) megéri?

Samsung Monte (érintős) megéri?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 15. 22:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
26%
sztem nem
2010. ápr. 15. 22:55
 2/34 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem nem éri meg egyik Samsung saját oprendszeres telefonját megvenni, inkább egy Android-os vagy Windows Mobile-os készülék.
2010. ápr. 15. 23:55
 3/34 anonim ***** válasza:
26%
Csak Samsungot ne!
2010. ápr. 16. 18:39
 4/34 anonim ***** válasza:
10%

ne! a samsung érintősben csak gyerektelefonokat, gagyit csinál! a kinézetre megy, amikre a 14-5 éves kislányok buknak. bár szerintem rondák is. értsd ezalatt diva,star,corby és szerintem ez sem különb. nem tudnak semmit. először is se wi-fi, sem alkalmazások. van rajta 1 vagy 2 játék, de ez is demós, a rendesért fizetni kell. a netért szintén az egyenlegedből vonnak le, elég rendesen. van rajta hangrögzítő, szerencsésebb esetben dallamszerkesztő, tudsz vele fényképezni, zenét lejátszani és ennyi! se egy market, se egy shop, ahonnan bővíthetnéd az alkalmazásokat.

jól mondta a 2.! androidot a népnek!

2010. ápr. 20. 02:25
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

hű de rosszak itt a vélemények. szerintem megéri. én vettem, és imádom. és nem vagyok tizenéves kislány :)

az utolsó írta hogy nincs benne wifi...VAN.

2010. ápr. 21. 07:53
 6/34 anonim ***** válasza:
81%
akkor bocs. a wi-fi leginkább pesten használható ki, ott mindenhol hotspotok vannak. ott jó.
2010. ápr. 21. 15:30
 7/34 A kérdező kommentje:
az az igazság hogy Djuice-n gondolkodom és iylet vennék tőlük, nem fontos hogy ilyenolyan hűha android windóz stb legyen rajta, őszintén szólva egyáltalán nem tudom miben jobbak azok..és 16/F vagyok :-)
2010. ápr. 25. 01:00
 8/34 anonim ***** válasza:
98%

Én most vettem Samsung Montét, Djuiceos előfizetésben, szerintem k.va jó. 15.000-ért szerintem baromira megéri. (azt a havi 2500Ft előfizetést meg amúgy is eltelefonálja az ember)

Ami negatívum, a kamerája nem a legjobb, az előző telóm (Samsung U600) szebb képet készít. Felbontásban ugyanakkora, de az U600-é szebb. Meg nincs rajta vaku, makró. Asszem a negatívumai ennyiben ki is fújtak.

2010. máj. 9. 14:45
 9/34 anonim válasza:
87%
Sztem egy tisztességesen összerakott telefon, 2 napja vettem és meg vagyok vele elégedve. A wifi jól működik és kellőképpen gyors, az érintőképernyő is megfelelő, hamar meg lehet szokni. A fényképező elmegy. Egyetlen hibája, h nincs qwerty billentyűzet, amit egyszerűen nem tudok felfogni, h miért.
2010. máj. 15. 21:12
 10/34 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem hiányzik a qwerty billentyűzet, mert nagyon gyorsan reagál az érintőkijelzője, így gyorsan lehet vele pötyögni. Én gyorsabban írok vele, mint az U600-zal.

Ja és még egy előny: ZH-n a google a barátod ;)

Volt szerencsém kipróbálni :D

És még egy hátrány: a hátlap nagyon könnyen kopik. Ma vettem észre, hogy már mikrokarcok vannak a hátlapján. Szóval a fóliát nem érdemes leszedni hátulról. Én azért szedtem le, mert ronda.

De egyébként minden tekintetben jó telefon.

előző előtti

2010. máj. 15. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!