Samsung Monte (érintős) megéri?
ne! a samsung érintősben csak gyerektelefonokat, gagyit csinál! a kinézetre megy, amikre a 14-5 éves kislányok buknak. bár szerintem rondák is. értsd ezalatt diva,star,corby és szerintem ez sem különb. nem tudnak semmit. először is se wi-fi, sem alkalmazások. van rajta 1 vagy 2 játék, de ez is demós, a rendesért fizetni kell. a netért szintén az egyenlegedből vonnak le, elég rendesen. van rajta hangrögzítő, szerencsésebb esetben dallamszerkesztő, tudsz vele fényképezni, zenét lejátszani és ennyi! se egy market, se egy shop, ahonnan bővíthetnéd az alkalmazásokat.
jól mondta a 2.! androidot a népnek!
hű de rosszak itt a vélemények. szerintem megéri. én vettem, és imádom. és nem vagyok tizenéves kislány :)
az utolsó írta hogy nincs benne wifi...VAN.
Én most vettem Samsung Montét, Djuiceos előfizetésben, szerintem k.va jó. 15.000-ért szerintem baromira megéri. (azt a havi 2500Ft előfizetést meg amúgy is eltelefonálja az ember)
Ami negatívum, a kamerája nem a legjobb, az előző telóm (Samsung U600) szebb képet készít. Felbontásban ugyanakkora, de az U600-é szebb. Meg nincs rajta vaku, makró. Asszem a negatívumai ennyiben ki is fújtak.
Nekem nem hiányzik a qwerty billentyűzet, mert nagyon gyorsan reagál az érintőkijelzője, így gyorsan lehet vele pötyögni. Én gyorsabban írok vele, mint az U600-zal.
Ja és még egy előny: ZH-n a google a barátod ;)
Volt szerencsém kipróbálni :D
És még egy hátrány: a hátlap nagyon könnyen kopik. Ma vettem észre, hogy már mikrokarcok vannak a hátlapján. Szóval a fóliát nem érdemes leszedni hátulról. Én azért szedtem le, mert ronda.
De egyébként minden tekintetben jó telefon.
előző előtti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!