Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S. O. S. Sony Xperia M4 aqua...

S. O. S. Sony Xperia M4 aqua vagy Huawei P8 lite?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne, tapasztalatok is érdekelnek
2016. júl. 16. 10:00
 1/4 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..

A Huawei kicsit gyorsabb, a Sony jobban bírja a vizet.

A Sony mágneses csatlakozója kényelmi opcióként előny.

2016. júl. 16. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is ezen vacilláltam fél éve és végül a Huawei-t választottam. Én lány vagyok és nem játszom sokat, és inkább a megjelenítése miatt választottam, az volt az, amiben jobb a Sonytól és ami miatt jobban tetszett. De nagyon jól bírja és nem hiszem, hogy egy iphone 6s sokkal gyorsabb lenne nála és annyival jobb lenne, mint amennyivel többe kerül... Kicsit gyorsan merül, a Sony aksija nagyobb, de nem hiszem,hogy ez olyan nagyon nagy különbséget jelentene. Vannak ismerőseim, akiknek Sonyjuk van, ls azt kell mondjam, a kamerát illetően is a p8 lite a nyerő.

Azért is ajánlom még, mert a Huaweit eddig mindig megszólták, hogy kínai szr. Ez a telefon viszont a cég egyik első minőségi terméke, és ár-érték arányban nagyon pöpec, igazán megéri. Én nem bántam meg a választást ;)

2016. júl. 16. 10:56
 3/4 anonim ***** válasza:
p8 lite a 16gb rom miatt
2016. júl. 16. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
+1 p8lite
2016. júl. 16. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!