Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » SE w910i mennyit ér?

SE w910i mennyit ér?

Figyelt kérdés
mennyit ér mostanság egy ilyen teló? zsebkopott..független.. pls help:)
2010. ápr. 15. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia. Csak egy gyors kérdés: nekem is ilyenem van, neked nem csinálja azt hogy rezzen egyet, kikapcsol és vagy visszajön, vagy nem? ilyen újraindulás szerű, mert nekem ezt nem ismeri el 6. alkalommal a szervíz
2010. ápr. 15. 20:48
 2/6 anonim válasza:
Állapottól és kiegészítőktől függően 10-16e között.
2010. ápr. 15. 21:14
 3/6 A kérdező kommentje:

1. kommenteló sokan panaszkodnak erre a hibájára..

nekem 1 hete tönkrement aszitem teljesen mert ha összecsuktam kikapcsolt:S vagy ha ütödés érte..de kiderült hogy az aksi alatt van 1 kábel ilyen "patentos" a fólia alatt az aksinál felszedtem összenyomtam azóta müködik rendesen akárhogy csapkodom:) próbáld meg te is ha már nem garanciás...vagy nem érdekel a gari...lehet az mozdul el benne vagynemtudom:S

2010. ápr. 15. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:
2. komentelő..akkor minimum a 10k-t ütnie kell ? csak töltö meg 1 Giga memó van hozzá...
2010. ápr. 15. 22:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt a problémám. Akármit csináltam, játék, zenehallgatás, gondolt egyet és újraindult. Zavart is nagyon. A másik hibája nálam, hogy hiába mutatott térerőt, nem tudtam hívni és hívásokat fogadni. A másik félnél azt mondta, hogy "pillanatnyilag nem elérhető". Pedig ott voltam mellette :)
2010. ápr. 15. 22:21
 6/6 anonim válasza:
Meg lehet próbálni lealkudni, de 10k alatt még nem nagyon láttam, ennél kisebb memóriakártyával sem, ezért is írtam azt alsó árnak, a 16k meg már csak extrákkal elképzelhető...
2010. ápr. 16. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!