Melyik a jobb google nexus one vagy htc hd2?
Figyelt kérdés
és miért?2010. ápr. 15. 15:54
1/4 anonim válasza:
nekem hd2-m van és nagyon szeretem. szerintem a 4.3-as kijelzője az egyik legjobb tulajdonsága. emellett nincs olyan dolog amit nem tud.(na jó vmi biztos van :)) nekem először furcsa volt, hogy windows mobile, de így a htc sense-el szerintem nagyon szerethető.azt hiszem a nexus androidos (nem biztos) arról meg én vegyeseket hallottam. bár valaki a windowst nem szereti.a hd2-t használhatod routerként, távoli számítógépre beléphetsz, 1gigás procija van, szóval olyan gyors mint a vilám. na meg 5megapixeles kamerája van. egy hátránya van, hogy nem amoled a kijelzője hanem tft. de engem nem zavar. ha valami konkrét dologra vagy kíváncsi kérdezz nyugodtan. amúgy szerintem jobb a hd2, én nem bántam meg, hogy a kis leot vettem. ha több mindenre vagy kiváncsi, látogass el a pdafanclub.hu-ra, ott van egy nagyon jó fórum.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2010. ápr. 15. 20:02
3/4 anonim válasza:
Mindkét telefon nagyon gyors, mindkettőben 1 Ghz-es proci van és mindkettőt a HTC gyártja, ezért én mindkettőt ajánlani tudom. A kettő között az alapvető különbség az oprendszer, a hd2-é Windows Mobile, a Nexus-é Android. Nekem HTC Kaiserrel van tapasztalatom, az is Windows Mobile, és korábban is használtam ilyen oprendszerű PDA-t, sokan szidják, nekem bejött. A legnagyobb előnye az, hogy erre van a legtöbb program, nekem mondjuk mindenre van bejáratott program ami miatt nem váltanék Androidra. Az Androidnak egyszerűbb a kezelése és úgy tudom gyorsabb, meg nyílt forráskódú. A WM7-ről szóló híreket is figyelembe véve szerintem az Android lesz a jövő mobil operációs rendszere, és egyre több program van rá, szerintem ha nem zavar hogy most még kevés van, akkor válaszd az Androidot. Mindenesetre WM-nak még az az egyik előnye, hogy könnyű rá a fejlesztés. Szóval nem tudom, szerintem jobban tennéd ha kipróbálnád mindkettőt valahogyan, mert nem lehet tudni neked melyik feküdne jobban. Amúgy Android vonalon ajánlom még figyelmedbe a HTC Desire-t.
4/4 A kérdező kommentje:
google nexus one
2010. máj. 18. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!