Melyik jobb, a Google Nexus One vagy a HTC Wildfire?
Figyelt kérdés
A Google Nexus One-ra lehet valamilyen alkalmazást tenni, hogy lehessen rádiót hallgatni vele??2011. szept. 10. 08:01
1/4 anonim válasza:
Nexus One sokkal jobb!! Online rádiót lehet, mást sajnos nem, de így is ezerszer jobb mint a Wildfire
2/4 A kérdező kommentje:
És megéri az árát?? Én találtam 68.500.-ért a neten, új és kártyafüggetlen. Ha tudsz olyan helyet ahol van ennél olcsóbb akkor lécci írd meg.(alig használt is megfelel)
2011. szept. 10. 08:51
3/4 anonim válasza:
Megéri mert 1ghz-s procija még ma is megállja a helyét, de ha teheted akkor inkább Galaxy S, de bőven megfelel a Nexus one is, én 77ért tudom legolcsóbban, az jó ahonnan te rendelnéd
4/4 anonim válasza:
Ott van még a HTC Desire is. Ugyan az mint a Nexus one (ezt is a htc gyártotta) csak a Desire-ben optika tracball van és a 4db gomb is fizikai nem pedig érintős valamint van benne rádió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!