Ha jofogasrol veszek egy iPhone 6s-t mire ugyeljek?
Figyelt kérdés
Ugye hasznalt es talaltam egyet ami 40ezerer van, 64gb fuggetlen es nem gyari tartozekokat ad hozza, es azt mondta hogy azer nem kell neki mert neki van Samsung galaxy s6edgeje es akkor most tenyleg igaz? Es ha megveszem utanvetelesen, a postan megnezhetem hogy mit kuldott meg... lehet reklamalni ha nincs benne? Es megeri ugye? Mire figyeljek ilyenkor? Meg soha nem volt iphoneom es ez 6s... Tud valaki nekem segiteni?
A valaszokat elore is koszonom. 😊😊😄
2016. júl. 11. 14:42
21/22 anonim válasza:
Megsporoltal 40ezret es egy nagy pofara esest viszont vehetted volna ugy h 40ert vettel tapasztalatot h ne bizz meg vakon emberekben
22/22 anonim válasza:
Kislány/kisfiú! Hol vannak a szüleid, akik megmentenének téged az ilyen baromságoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!