Ha jofogasrol veszek egy iPhone 6s-t mire ugyeljek?
Figyelt kérdés
Ugye hasznalt es talaltam egyet ami 40ezerer van, 64gb fuggetlen es nem gyari tartozekokat ad hozza, es azt mondta hogy azer nem kell neki mert neki van Samsung galaxy s6edgeje es akkor most tenyleg igaz? Es ha megveszem utanvetelesen, a postan megnezhetem hogy mit kuldott meg... lehet reklamalni ha nincs benne? Es megeri ugye? Mire figyeljek ilyenkor? Meg soha nem volt iphoneom es ez 6s... Tud valaki nekem segiteni?
A valaszokat elore is koszonom. 😊😊😄
2016. júl. 11. 14:42
12/22 A kérdező kommentje:
A cime igen, mert oda mondta hogy kuldjem a csekket es en mondtam hogy szemelyesen jobb lenne meg... aztan mondta hogy szemelyesen csak hatvannal Jo, vagy utanvetelesen postan es inkabb az utanveteles Jo nekem. Es biztos hogy az az o come.
2016. júl. 11. 17:21
13/22 A kérdező kommentje:
Cime*
2016. júl. 11. 17:22
14/22 anonim válasza:
Tudod mit vedd meg, majd írd le ide mi lett a végeredmény.
15/22 A kérdező kommentje:
Jo rendben, es remelem ugy lesz ahogy megbeszeltuk beszeltuk az emberrel.
2016. júl. 11. 17:45
17/22 anonim válasza:
XD de naiv es buta emberek vannak...
18/22 anonim válasza:
Semmi gond, az ilyen idióta emberekből élnek meg ezek 😂😂
19/22 anonim válasza:
"hatvan egy picit messze van budapesttol es nem tudok elmenni oda"
BP - Hatvan vonatjegy: 1300 Ft. Ha neked nem ér meg ennyit a személyes átvétel bizonysága, akkor itt téged senki nem fog sajnálni, ha megszoptat az eladó, akinek már a címét is tudod.
20/22 A kérdező kommentje:
Na szoval irt hogy eladta masnak, a munkatarsanak es mar nem lesz semmi ebbol, de amugy koszonom a valaszaitokat.😊😃😄😁
2016. júl. 11. 21:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!