Samsung, Sony, vagy iPhone? Hosszú távra melyik a jobb választás? Felső-közép/felső kategória.
Jelenlegi telefonom egy Samsung Galaxy S Duos, 2 éve vettem, akkoriban ez egy alsó-középkategóriás kifutó készülék volt. Szeretem ezt a telefont, de az utóbbi időben kibírhatatlanul sokszor lefagy, pedig alig vannak rajta alkalmazások, és már mindenféle RAM tisztító programot kipróbáltam. Mindent nagyon nehezen tölt be, és néha még a rendszer is összeomlik. Egyik ismerősöm azt mondta, ez azért van, mert már nincs frissítés a szoftverre, de máshol viszont azt olvastam, hogy ez ilyen alap Samsung-hiba, és akármilyen Samsungot veszek, fél év után ugyanezekkel a problémákkal fogok szembesülni, ezért vannak fenntartásaim egy újabb Samsungra beruházni. Az akksija is megadta magát, naponta kétszer kell tölteni, ha 1-2 órát használom. Korábban egy alsó-kategóriás Sonym volt, azt a telefont is szerettem, a kamerája viszont pocsék volt (ezért cseréltem le), és azt olvastam, hogy kamera téren a Sony még mindig el van maradva a felső-kategóriás készülékek esetében is. A Sonyval ez a problémám. Az iPhonról azt hallottam, hogy stabil a rendszer, gyors, és az Androidhoz képest alig fagy le, hátránya viszont, hogy nem sok teret enged a személyre szabásra, és sokkal kevesebb alkalmazás tölthető le rá (ingyen), mint az Androidra. Az IOS rendszert egyáltalán nem ismerem, így erről nincsenek személyes tapasztalataim. Mindezekből mi igaz? Hajlandó vagyok most több pénzt kiadni egy telefonra, amennyiben nem kell ismét lecserélnem 2 év után a lassúság, fagyás, akksi, vagy amiatt, hogy az igényeimet nem tudja kielégíteni. Amire használnám: Facebook, Messenger, Skype, fényképezés, böngészés, telefonálás. Szerintetek felső-közép / felső kategóriában melyik márka telefonjai közül lenne érdemes választanom?
24/L
Imádom ezeket az embereket, akik egy gyártó alsó kategóriás vicik-vacak telefonján való szenvedés után kompletten megbélyegezi az egész céget, hogy tart tőle...
Hányszor olvasom már, jaj de rossz a galaxy s2 minim fúj samsung, veszek egy iphone 6s plust és jaj ,de boldog vagyok, hogy jól döntöttem, soha többet samsung!
Birka népség...
Válaszolva a kérdező kérdésre. Három közül, sony z5-k 2 évig biztosan jól fognak szolgálni. 0 fagyás lesz, és nem lesz semmi gond. Samsungból s6 széria, s7 széria , vagy most majd a note 7. 2 évig biztosan hiba mentesen fognak menni. Iphone 5s 6 6s 6s plus 2 évig biztosan hiba mentesen fognak menni.
A 3 márka közül, a leírt telefonok közül bármelyiket választhatod, ízléseden és a pénztárcádon múlik csak.
Nagyon igazad van, abban amit a hozzászólásod elején mondtál.
Viszont.
A javaslatoddal kapcsolatban vannak kifogásaim. A Z5 nel lett egy jó mobil. Viszonylag rossz a kamerája, az ujjlenyomat olvasó sem lett túl jó, Snapdragon 810 van benne, ami annyi pénzért már kevés, lehetne 820 is.
Inkább lgg5 vagy sgs7
Az biztos hogy soha többet samsung. Volt egy s4-em aztàn 5s most pedig 6 plus.
Nekem a samsung 1 hónap után kezdte a hülyeségeit. De a minőséget úgy lehet megnézni hogy az első iphone kijövetelének az évétől egészen 2016-ig mennyi telót gyártottak és samsungnál is ezt megnézzük .....hát látni ki a jobb. Amúgy is az s7 az egy iphone 6 copy.
Az azért elég hülye indok, hogy abban nézed a minőséget, hogy mennyi telefont gyártottak le :D a Samsung gyárt alsó-kategóriás mobilokat is, míg az iPhone nem, ennyi az egész.
Attól viszont tényleg tartok, hogy nehogy fellépjenek ugyanazok a problémák egy drágább Samsungnál is, ezért is vagyok kíváncsi a Samsung-használók véleményére, szóval köszi az információt :)
14-es
"Nekem a samsung 1 hónap után kezdte a hülyeségeit." Mondjuk úgy hogy egy hónap után elcseszted.
"De a minőséget úgy lehet megnézni hogy az első iphone kijövetelének az évétől egészen 2016-ig mennyi telót gyártottak és samsungnál is ezt megnézzük .....hát látni ki a jobb. " Ekkora blőd dolgot még sosem hallottam. Ez nálad a minőség ismérve? Akkor a Suzuki sokkal jobb minőség mint egy Bugatti? Hiszen többet gyártottak!
"Amúgy is az s7 az egy iphone 6 copy." Mit szívtál?
Nem harveres probléma volt régen. Abban az iPhone sem jobb. A gond a TW optimalizálása volt, az 5-ös Androidig. A 6-os meg kimondottan jó lett. Persze nem egy S4-et kellene frissíteni vele. Sajnos nagyon-nagyon messze lakom, pedig szívesen kezedbe nyomnám az S7 Edge-t és egy i6s-t. :)
Ebben volt nekem némi kínai, de értem, szóval a 6-os Androiddal már jó a Samsung is :D köszi az infót
A suzukis-bugattis példa nem jó mert árban nincs akkora különbség egy samsung és egy iphone között.
Én friss levegőt szívtam....forgasd körbe az s7-ed ha az van és látod alulról ,formában. A szakértők is ezt mondják. A samsungok 1-1,5 évre vannak. Rossz àr/érték arány. Nem blőd dolog csak zavar hogy a kedvenc márkád telóból nem mindenkinek az és van nála jobb. Szerintem ne vegyél samsungot nem éri meg.
Nem mondod! Tényleg téglalap formája van!!!! Most hogy jobban megnézem.
Valami terjeng nálatok a levegőben! Egyáltalában nem a "kedvenc" márkáról szól a dolog, hanem arról hogy hülyeségeket írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!