Milyen Iphone-t vegyek?
5SE időtálló és kompakt.
De amúgy egy használt 16-20.000Ft-os Alcatel idol 2s is van már olyan jó mint bármelyik iphone.
Az iphone személy véleményem szerint ilyen (nekem) drága hype termék, nem egy iphone-om volt legutóbb i6, de mikor kijött az 5SE rögvest eladtam amíg még ért valamit, vettem belőle egy használt idol 2s-t 16-ért a többit pedig magamra költöttem új ruhák, bringára pár alkatrész és új festés. És ha azt nézem, hogy az iphone annyit add, hogy a kezedet bámulják és összesugnak melletted ez által menőnek érzed magad, köszönöm szépen én ebből sose kértem. Inkább legyenek normális ruháim, tisztességes állapotban lévő kerékpárom, mint, hogy szakadt farmerba, rozsdás motival kezemben egy iphone-al vigyorogjak.
Kedves #2! *NO OFFENSE* Gondoltál már arra, hogy mi van azzal, aki megengedheti magának egyszerre az általad felsorolt "szükségleteket" anélkül, hogy le kéne mondani valamelyikről? Ugyanis, te most leírtad, miért nem érte meg egy csúcskategóriás mobiltelefont vásárolnod, amire mellesleg szükséged sem volt (következtetve abból, hogy egy olcsó mobil is elég neked) és emellett meg sem engedhetted magadnak (említetted, hogy sokkal fontosabb dolgokra tudtad költeni amit visszakaptál a készülék árából). Hangsúlyozom, hogy semmi ítélkezés, de ez a saját hülyeséged volt, amivel persze nincs is baj, mert tanulópénznek tökéletesen megfelelt, de a kérdés nem erről szól.
Válasz: 5S-t már nem éri meg venni, azonban a SE még sokáig mobil lesz, jó vétel!
2-dik vagyok! És ismét köszönöm, hogy leértékeltetek gratulálok ezért vagyok 47%-on
Elmondanám neked, kedves 3-as, hogy tudod vannak dolgok az életben amik fontosabbak mint egy agyonra hypeolt telefon amit a magyar és a világ iphone használok többsége elődizetésre vásárol. Én is vehetnék 20 rúgos előfizura, mégse teszem mert tudom, hogy egyszerűen ez egy pofátlan rablás az Apple részéről... De ezt hagyjuk mert úgyse érted mit jelent a cégnek az 50%-os tiszta haszon iphone-on ként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!