Hany gb-os iPhone-t vegyek ha a lenti alkalmazasokat szeretnem letolteni majd ra?
Szeretnek venni egy iPhone 5s-et de nem vagyok tisztaba azzal hogy melyik applikacio hany gigabite-os.
Appok amiket ra telepitenek:
-Snapchat
-Messenger
-Fotoszerkeszto
-Youtube
(Valamint a kepeket/videokat is szamitasba kell venni)
Es azt is megkoszonnem ha valaki leirna hogy kb. melyik app hany mb!
Gyűjts még pénzt és egy iPhone SE-t vegyél!
16GB szerintem annak elég aki ún. stream és felhő szolgáltatásokat használ, ellenkező esetven a 64GB-s lenne a jobb választás.
Ha mar bocsanat de ne legyel mar hulye! EN IS IPHONE 5S AKAROK VENNI CSAK TELI JATEKOKKAK ES ARRA IS BOVEN ELEG A 16 GB PLUSZ ILYEN H FACEBOOK SNAPCHAT NEM FOGLAL TOBBET 50MBNEL
LEHET NOGY OSSZESEN NINCS MEG 2 GB AZ EGESZ
Szerintem rossz vétel volt!
Számitásaim szerint az 5s várhatóan az iOS 10- vagy 11-től zavaróan lassúvá válik, mivel a 4s-hez hasonlóan belassul. Az iOS 10 most fog megjelenni szeptemberben. Ekkorra lesz 3 éves az 5s, mivel 2013-as modell.
És most az ára 2/3-a így is az SE-nek.
Az SE mindenképpen jobban megéri, akár hosszú akár rövidtávon, hiszen az várhatóan 3 évig gond nélkül használható lesz! Ez legjobb becslés szerint is 2-szerese a 5s mától hátralevő élettartamától! Tehát az SE mindenképpen jobb befektetés lett volna!
De persze tudom nagyon jól, szegény ember vízzel főz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!