Mobiltelefont szeretnék vásárolni, milyet ajánlanátok?
Olyan 60 ezerért gondoltam, hogy maximum annyit költenék rá.
Örülnék, ha a memóriája nagy lenne. (nincsenek akkora igényeim, de azért legalább néhány giga jó lenne, de lehet több is)
Fontos lenne, hogy az android ne a legelavultabb legyen, jó lenne, ha alkalmazásoknál nem írná, hogy nem kompatibilis
Igazából nagy igényeim nincsenek, samsungra gondoltam, de úgy tudom h az LG és Huawei is elég jó.
Tudtok segíteni?
Nekem Samsung Galaxy J5-öm van (nem rég vettem, úgy KB 1 hónapja).Kamera kitűnő, 8GB alap memória, 1GB Ram, 2 SIM kártyás, Android 5.1, 2015.
Ha van még kérdésed, írj privát üzenetet, mert a kérdést nem fogom figyelni, de az oldalt rendszeresen látogatom.
Mikorra tervezed a vásárlást?
Xiaomi redmi 3, Redmi 3 pro. Jó középkategóriás hardver, 2GB ram, a pro változatok esetén 3GB, 16 illetve 32GB belső memória, miui android amit frissítenek is és hatlmas aksi van benne. Ennél nem sok jobb ajánlat van ennyi pénzért.
Még a Huawei p8 lite se rossz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!