Milyen mobiltelefont ajánlanátok?
Hello!
Jelenlegi Lg p700-as mobilom erőteljesen haldoklik, ezért szeretnék januárban venni egy újat. Keretben 100-140 ezer közt gondoltam.
Ami menjen rajta:
-GPS alapú térkép (lehet kalózban letölthető, vagy mobilon lévő is) ami NEM használ mobil netet
-Viber
-Twitch
-Valamilyen fájlkezelő (pdf fájlokat meg tudjam nyitni, esetleg valami butított office word de nem szükséges)
-Nagy SD kártya bővíthetőség (ha jó lesz hozzá a mobil, akkor néznék rajta filmeket is, max hd, de inkább sd felbontásúakat)
-játszani nem nagyon szoktam, az annyira nem szempont, persze ha elfut rajta pár, az se gond.
Főleg androidos vagyok/voltam, de ha ilyen árben egy windows phone vagy iphone jobb választás, az elől se zárkózom el.
Előre is köszönöm a segítséget.
köszönöm szépen, persze más választ is meghallgatok :)
olyan szempontból legyen bővíthető, hogy 32, 64 GB bele menjen a filmek meg zenék miatt.
samsungnál elvileg vagy gyárilag rosszat kapsz vagy nem. Huawei-nél meg elvileg csak sima hangszóró van, szóval eddig maradok G4-nél.
Persze másokat is meghallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!