Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Nokia kihozta az Ingyenes...

Fkris kérdése:

A Nokia kihozta az Ingyenes GPS-t?

Figyelt kérdés

Úgy tudom h a Nokia kihozta az Ovi térkép oan változatát,ami az Offline GPS ezést is támogatja.(és azt is írja hogy ingyenes)

Ezt elhiszem,mivel fenn vlt a nokia weboldalán,de mégis mibe kerülhet ha ráteszem a telefonomra?

Csak úgy sacper,mert nemsoká megyek a Nokiához és a Pannonhoz is ezügyben...

Csak hogy ne kapjak esetleges szívrohamot az áraktól:D

2010. ápr. 14. 18:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Köszi a magyarázatot és a linketis.
2010. ápr. 14. 20:55
 12/20 anonim válasza:
Én azt várom h. a Nokia 6220Classic-hoz végre legyen ingyenes hangos navigálás :( de sajna még csak kevés okostelón van azok is a legújabbak :S
2010. ápr. 15. 12:42
 13/20 anonim ***** válasza:
Úgytudom h minden telóra megcsinálják majd , csak gondolom ídőbe telik meg először az okostelefonokkal kezdik , gondolom mert azok többe kerülnek :P
2010. ápr. 15. 12:49
 14/20 anonim ***** válasza:

áhh taléltam neked vmit , ezt próbáld meg :

[link]

Remélem működik majd.

2010. ápr. 15. 12:51
 15/20 A kérdező kommentje:

És azt tudja valaki hogy hionan udnék leszedni hozá térképet?

Mert bekapcsolom az Ovi-t(fetettem a Nokia Map Loadert az 5800-ám ra)és csak szürkeségamíg a képernyő széle van:S

Térképet csak wapon,ill. pannonneten lehet leszedni?

2010. ápr. 15. 15:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Hát ezt sajnos nemtudom , még énsem néztem meg h mivan a többi országgal , de ugytudom 70 ország térképét lehet rá leszedni (amennyire tudom ingyenesen) , de még nemtudom h honnan lehet leszedni.Maploaderrel nekem nemsikerült , de lehet h csak béna voltam :P Amit ráraktam ovimaps-ot azon volt romániai tárkép is a többit még nem néztem meg , de mindjárt nekilátok :)
2010. ápr. 15. 18:21
 17/20 anonim ***** válasza:
jaja istenem de bonyolult hogy nem érted meg hogy ingyenes és csak normálisan kell rátenni, enyémen gyárilag van. Menny el egy Nokia szakszzervízbe és ráteszik nekd ingyen ha még garanciás. azt annyi. -.-"
2010. ápr. 15. 19:23
 18/20 A kérdező kommentje:

Csak hogy már nem az:S

Nembaj,majd megpróbálom.

Csak az a baj h nekem ha rárakom a map loadert akkor csak felraktam a maploadert.

Nem szed le semmi térképet:D

És csak szürkeség van mindenhol....

Majd akkor elnézek a Nokia-hoz

2010. ápr. 15. 21:37
 19/20 anonim válasza:

"04-15 12:51" Köszönöm a választ =)

Pont 2 hete raktam fel rá kb. csak egy szépséghibája van, megbontódik a navigálás 20 mp után, és újra lehet kijelölni az útvonalat.. de mind1 navigálás nélkül is faszán lehet használni :) elég az is ha beméri hol vagyok és tudom a célhelyet ) Sztem bárki eltud tájékozódni még ígyis (énis:P) :)

2010. ápr. 20. 16:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Nálam semmi gond sincs a navigálással , megy normálisan a hangutasítás is.
2010. ápr. 20. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!