Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kapcsolódik ki az LG G3...

Miért kapcsolódik ki az LG G3 as készülékem?

Figyelt kérdés
Az Lg G3 as készülékem mostanában folyamatosan kikapcsolódik magától,majd utána egyből be.lehet hogy behalt az akkumlátor?

2016. jún. 28. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem is ugyan ez tortent halal pontosan. Magatol kikapcsolt, majd be is kapcsolt magatol. Na de csak egy ireig kapcsolt be, aztan mar be sem kapcsolt egy het utan, csak a logo jott be. Na en elvittem megcsinaltatni, azt mondtak szoftveres hiba meg ilyenek (tomtek a fejemet), aztan elkuldtem az 3 ezer forint volt, na de aztan mikor nem az volt a baja, elkezdik hogy ok errol nem tehetnek meg stb., kifizettem a 3 ezret. Aztan elkezdtek sorolni a tovabbi lehetosegeket ahogy szoktak( persze a rutinos muveletuk, de szerintem mindenki ismeri, mint az autoszerelok pont olyanok), hogy ez a baja meg az a baja. Elvittem mashova adtak egy akksit 5ezerert, es azota hibatlanul mukodik a telefonom. Szoval akksi beteg a tied is, utana keresgeltem en is, hogy az akksi hamar megadja magat. Sajnos ezzel nem lehet mit kezdeni, de erdekes hogy az enyim is most romlott el kb 2hete. Szerintem ez egy betegseg naluk. Szoval akksi csere.
2016. jún. 28. 20:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Uhh köszi az infót,őszintén szólva nagyon szeretem ,nem szeretném lecserélni pedig nem mai darab, és inkább veszek egy akksit minthogy 80-100ért egy uj telefont.
2016. jún. 28. 20:26
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tipikus LG-betegség lehet, mert az enyém is folyton ezt csinálta.

Próbálkozz akkumulátor cserével (ártani sosem árthat).

2016. jún. 28. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!