Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez milyen telefonszám? Magyar...

Ez milyen telefonszám? Magyar vagy külföldi?

Figyelt kérdés

+421232118040

Erről a számról keresett valaki ma délelőtt, de mivel nem vettem észre, nem is vettem fel.

Úgy voltam vele, ha fontos, majd visszahív...azóta sem hívott.

Visszahívni nem tudom, mert nincs pénz a kártyámon.

2010. ápr. 13. 14:30
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Hát ezek valóban "borotva-ügynökök"!!!

Ma reggel hívtak, sikerült felvennem. Jó minőségű borotvát akartak igen erőszakosan rámsózni 3 vagy 4 cserélhető fejjel. Mikor közöltem, hogy nincs rá szükségem...gondolom a hangom alapján...közölte, hogy de hölgyek is nyugodtan használhatják.

Alig akarta felfogni, hogy nem kell a borotvája.

De én nem szoktam megadni neten a számon semmilyen oldalon és még a tudakozóban sincs benne. De akkor honnan tudták meg? Vagy csak találomra hívogatnak?

2010. ápr. 15. 16:44
 22/26 anonim válasza:
engem is most az előbb hivtak, de mire felvettem volna már le is tették
2010. ápr. 15. 16:47
 23/26 anonim válasza:

Engem 2 napja már erről a számról hívnak: 421906061000

Először felvettem, de nem szólt bele senki.Ma már fel se vettem.Olyan jó, hogy olvastalak benneteket . Kicsit megnyugtatott.

2010. ápr. 22. 14:04
 24/26 anonim válasza:
Engem is most hívott ez a +421906061000-os szám! :S Dejó,h későn vettem észre,és már nem tudtam felvenni.
2010. jún. 7. 13:53
 25/26 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló!

Ne aggódj, amiatt, hogy nem vetted fel!

Én sem vettem fel párszor, de addig hívott, még nem beszélt velem!

Téged is fog még hívni, ne aggódj, a borotvát rád is megpróbálja rád sózni az igen erős akcentussal beszélő hölgy.

2010. jún. 7. 14:37
 26/26 anonim válasza:
Engem is hívtak ma erről a számról, de nem vettem fel, nem vettem észre...vami ügynök csak?
2010. okt. 27. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!