Ez milyen telefonszám? Magyar vagy külföldi?
+421232118040
Erről a számról keresett valaki ma délelőtt, de mivel nem vettem észre, nem is vettem fel.
Úgy voltam vele, ha fontos, majd visszahív...azóta sem hívott.
Visszahívni nem tudom, mert nincs pénz a kártyámon.
Engem is hívtak erről a számról ma már 2-ször, nem mertem felvenni.
Volt egy másik szám is amiről hívtak: +3618147878. Erről tud valaki valamit?
Köszi a válaszokat!
Engem is hívtak ma is. Tegnap 8:42-kor, ma 11:42-kor. Bár szerintem csak megcsörget. Mindkétszer órán ültem, de nem vettem észre, hogy rezeg a telefonom, pedig észre szoktam venni...kaptam is miatta már nem egyszer.
Sziasztok. Engem is keresett ma ez a szám. 10:50kor és 15:52kor. Nem vettem fel, mert dolgoztam. Bár sztem nem is vettem volna fel.
Illetve hétfőn meg egy +421911883996-es szám hívott....
Ezt nem ismeri valaki?
Sziasztok! Engem is pont az első oldalon szereplő szám hívott reggel 9 körül, majd pontosan 15:09-kor.
Elöszőr azt hittem, hogy valami ismerősőm kicseszésből megadta a számom valami külföldi oldalon. De rákerestem gugléba és ezt a linket dobta ki. Akkor valamilyen szinten megnyugodtam, hogy nem célirányosan jött a hívás.
Szerintem nem fognak vele foglalkozni a rendőrségen. Le merem fogadni, hogy valahol a napokban megadtuk a telszámunkat valami nyereményjátékhoz és ohhan tudták meg a számunkat. Van is egy tippem!!!
Sziasztok.. ez nem lehet véletlen, én épp a vécén ültem és rezgett a telefon a zsebemben, most 09.22-kor, ránéztem, nem vettem fel, mert tudtam hogy én járnék rosszul. Egyből beirtam google-ba és kidobta ezt az oldalt. Ez gááz.. Eddig is utáltam, hogy benne vagyok a tudakozóba de így, ez tré.. miért minket hivogatnak ezek?
e-mail: boda.klaudia@gmail.com
Üdv és kitartást
Nem regisztráltatok véletlenbül a love.hu-n arra a nyereményjátékra ahol a telszámodat is elkérték?!
Engem azóta hívogatnak.
Amugy ha felveszem nem lesz gáz?! Szivesen elbeszélgetek bárkivel, ha nem kerűl pénzembe.:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!