Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ez milyen telefonszám? Magyar...

Ez milyen telefonszám? Magyar vagy külföldi?

Figyelt kérdés

+421232118040

Erről a számról keresett valaki ma délelőtt, de mivel nem vettem észre, nem is vettem fel.

Úgy voltam vele, ha fontos, majd visszahív...azóta sem hívott.

Visszahívni nem tudom, mert nincs pénz a kártyámon.

2010. ápr. 13. 14:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
15:06os vagyok megint hívtak 10másodpercel ezelőtt most felvettem 6mp után lerakták megyek feljelentést tenni zaklatásért! Tegyetek így ti is! Amúgy ha felveszitek akkor NEM KELL SEMMITSE fizetnetek ha visszahívjátok akkor már IGEN! Úgyhogy a legjobb ha felveszitek így neki kiszámlázza az összeget!
2010. ápr. 14. 15:18
 12/26 anonim válasza:

Engem is hívtak erről a számról ma már 2-ször, nem mertem felvenni.

Volt egy másik szám is amiről hívtak: +3618147878. Erről tud valaki valamit?

2010. ápr. 14. 16:44
 13/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Engem is hívtak ma is. Tegnap 8:42-kor, ma 11:42-kor. Bár szerintem csak megcsörget. Mindkétszer órán ültem, de nem vettem észre, hogy rezeg a telefonom, pedig észre szoktam venni...kaptam is miatta már nem egyszer.

2010. ápr. 14. 18:22
 14/26 anonim válasza:

Sziasztok. Engem is keresett ma ez a szám. 10:50kor és 15:52kor. Nem vettem fel, mert dolgoztam. Bár sztem nem is vettem volna fel.

Illetve hétfőn meg egy +421911883996-es szám hívott....

Ezt nem ismeri valaki?

2010. ápr. 14. 21:38
 15/26 anonim válasza:
Sziasztok! Engem is hivtak errol a szamrol, eddig osszesen 3-szor. Nem veszem fel szandekosan, de ha nem hagyja abba, feljelentem en is. Udv
2010. ápr. 15. 00:29
 16/26 anonim válasza:

Sziasztok! Engem is pont az első oldalon szereplő szám hívott reggel 9 körül, majd pontosan 15:09-kor.

Elöszőr azt hittem, hogy valami ismerősőm kicseszésből megadta a számom valami külföldi oldalon. De rákerestem gugléba és ezt a linket dobta ki. Akkor valamilyen szinten megnyugodtam, hogy nem célirányosan jött a hívás.

Szerintem nem fognak vele foglalkozni a rendőrségen. Le merem fogadni, hogy valahol a napokban megadtuk a telszámunkat valami nyereményjátékhoz és ohhan tudták meg a számunkat. Van is egy tippem!!!

2010. ápr. 15. 00:46
 17/26 anonim válasza:
S tegnap úrja hívtak... nem adják fel. :)
2010. ápr. 15. 07:09
 18/26 anonim válasza:

Sziasztok.. ez nem lehet véletlen, én épp a vécén ültem és rezgett a telefon a zsebemben, most 09.22-kor, ránéztem, nem vettem fel, mert tudtam hogy én járnék rosszul. Egyből beirtam google-ba és kidobta ezt az oldalt. Ez gááz.. Eddig is utáltam, hogy benne vagyok a tudakozóba de így, ez tré.. miért minket hivogatnak ezek?

e-mail: boda.klaudia@gmail.com

Üdv és kitartást

2010. ápr. 15. 09:34
 19/26 anonim válasza:
Sziasztok! Engem is napok óta hívott ez a szám, ma másodszori hívásukra felvettem. Tényleg borotvát akartak rámsózni, amit természetesen visszautasítottam. Remélem ezek után békén fognak hagyni.
2010. ápr. 15. 11:06
 20/26 anonim válasza:

Nem regisztráltatok véletlenbül a love.hu-n arra a nyereményjátékra ahol a telszámodat is elkérték?!

Engem azóta hívogatnak.

Amugy ha felveszem nem lesz gáz?! Szivesen elbeszélgetek bárkivel, ha nem kerűl pénzembe.:):)

2010. ápr. 15. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!