Szerintetek érdemes megvennem a galaxy s7 edget vagy várjam meg a note 6-ot? Hardveresen lesz változás? Írisz szkenner lesz benne meg előlapi vaku lehet amiben változik
Figyelt kérdés
2016. jún. 20. 08:41
1/6 anonim válasza:
Note 6 biztos hogy nem lesz.
Az előlapi vakut még megértem, azzal jó kis csücsörítős képeket lehet csinálni. De az írisz szkennerre miért van szükséged?
2/6 A kérdező kommentje:
Engem csak az érdekel hogy valaki tudja-e olvasta-e hogy hardveresen lesz-e változás, előlapi vaku nem igen érdekel meg sz írisz se
2016. jún. 20. 13:41
3/6 anonim válasza:
De nem lesz Note 6. A Samsung részéről hülyeség lenne. Inkább át fogják nevezni, mert hülyén jönne ki, üzletileg, hogy a 7-es széria után kidobnának egy alacsonyabb verziószámot. Amúgy lesz változás a következő Note esetében. Persze ez csak akkor lesz biztos, amikor bemutatják. Állítólag 4K kijelző és az S7 kamerája ami biztos eddig.
4/6 A kérdező kommentje:
Na akkor hajlított lesz mint az s7 edge azt ólvastam camerai ugyanazok akkor, és az kb 5.7-col lesz akkor szerintem nem várok rá, megveszem az s7 edget
2016. jún. 20. 14:40
5/6 anonim válasza:
Ekkora méretben a 4K kijelző szinte értelmetlen. Egy területen van értelme, ha VR szemöveget használ valaki.
Nagyot, nagyon-nagyot, kell alkotni a következő Note-al hogy lecseréljem az S7 Edge-t rá.
6/6 anonim válasza:
Előlapi vaku minek? Az s7 edge kepernyője sötétben ugy bevillan feheren, hogy az ember a talpan aki nyitva tartja a szemét igy oldottak meg az előlapi vakut ami sztem logikus lepes a gyartótúl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!