LG mobilon lehet előlapi kamerát cseréltetni?
Figyelt kérdés
Olyan, mintha kis porszemek vagy apró kopások lennének a felső rétegben, próbáltam törölgetni mindenféle monitorhoz való kendővel, de nem tűnik el, gondolom, ez nem piszok rajta. Az ilyet lehet cserélni, vagy az egész telefon előlapját? Már majdnem két éves készülékről van szó, nem tudom, ha ilyet lehet, megéri egyáltalán egy 45 ezres mobilnál?2016. máj. 18. 03:39
1/5 anonim válasza:
Lehet cseréltetni, de kb. 5000Ft a szerviz díja és ha gyári alkatrészt tesznek bele, akkor általában drága, pont azért, hogy inkább vegyél újat.
Aki meg ragaszkodik a régi telefonhoz, az meg fizesse meg.
Alternatíva, ha utángyártott alkatrészt tudsz szerezni, és azt rakatod bele.
Milyen LG amúgy?
2/5 A kérdező kommentje:
Optimus F6.
De amúgy szeretnék lassan egy jobbat, a Huawei és a Honor között vacillálok, de majd nyár végén, addig elleszek ezzel.
2016. máj. 18. 04:16
3/5 A kérdező kommentje:
Csak azt nem értem, ez mitől lett ilyen (már ha vásárláskor még jó, mert arra abszolút nem emlékszem). Sehol egy karcolás, a hátlapi kamera is tökéletes, a fókuszáló és a vaku is kristálytiszta, csak ez az egy kis kör ilyen. És elég morzsás képeket csinál vele.
2016. máj. 18. 04:21
4/5 anonim válasza:
20ezres mobilnal nagyon nem éri még de miért akarod kicserélni ha nem használod ha még használod h h nem vetted észre az elején?
5/5 A kérdező kommentje:
Én 45-ért vettem tavaly előtt nyáron, de akkor még nem annyira használtam, nem is a kamera volt a szempont, nem nagyon foglalkoztam vele. De ha ennyit elkérnek érte, akkor inkább hagyom, úgyis lassan másik készüléket szeretnék.
2016. máj. 18. 17:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!