Melyik Iphonet vegyem meg?
Figyelt kérdés
Ezek közül szeretnék választani:
iPhone 5s
iPhone SE
iPhone 6s
Olyan telefont szeretnék,amelyiknek a hátsó és az előlapi kamerája is jó. Jelenleg van 160k-m. 1 Hónap múlva születésnapom lessz és szeretném meglepni magam egy iPhoneval. A hónap végére lessz 210k-m. Segítetek dönteni?:)
2016. jún. 18. 08:51
1/7 anonim válasza:
Én nem vennék iPhone-t, de ha ez kell, akkor az SE-t ajánlom.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Sikerült döntést hoznom,6s-t fogok venni :)
2016. jún. 18. 14:07
6/7 anonim válasza:
Hát figyelj, ha zavar a nagy telefonméret (nekem elég nagy a kezem, mégis zavar 4.7-es méret), akkor az SE-t ajánlanám, nem feltétlenül éri meg a 6S, hiszen több 10 ezerrel drágább, annyival meg nem jobb szerintem, bár ha neked hiányzik a 3D touch, akkor... Én biztos SE-t vennék.
7/7 anonim válasza:
Nekem szerintem átlagos méretű kezem van (lány vagyok), mégis pont megfelelő szerintem a 6s mérete. Igaz a túlsó sarkokat már nem érem el a hüvelykujjammal, de erre nincs is szükség. Tök jól lehet használni írásra, játékra egy kézzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!