Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új akku töltési idő?

Új akku töltési idő?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A minap vettem egy utángyártott samsung galaxy s4 mini akkumulátort egy s4 minibe és egy töltőt mert a gyári akku és töltő feldobta a pacskert.

A töltő és az akku paramétrei. Töltő: input 100-240V, 50-60Hz, 0.35A; output 5V, 2A. Akku: 3,7V 2300mAh.

A kérdésem meddig kell tölteni az új akkut? Ugyértem teljesen le kell "csutkára" merítenem hogy a telóm kikapcsoljon és úgy tölteni 16 órát, vagy mikor kiirja hogy "csatlakoztassa a töltőt" (kb. 20%) akkor rárakni a töltőre 16 óráig, és kikapcsolt állapotban kell tölteni16 órán át?

Az első akksit hazavágtam mert nem tudtam pontosan hogy kell tölteni, ezért kérem a segítségeteket, előre is köszi a válaszokat! :)

2016. jún. 16. 00:49
 1/1 anonim ***** válasza:
83%
Nem vágtad haza az előző akkut, egyszerűen peched volt. Gondolom, ha S4 mini, akkor valsz nem volt mai darab. Van, ami meghal 1 év után, van, ami bírja a világ végéig, függetlenül attól, hogyan töltöd. Ezek a mai akkuk gondozásmentesek, úgy töltöd és meríted, ahogy jólesik.
2016. jún. 16. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!