Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fényképezésnél kikapcsol a...

Fényképezésnél kikapcsol a telefonom, akku probléma?

Figyelt kérdés
1 héten belül 2 alkalommal történt meg, hogy Samsung Galaxy S4-en elindítottam a kamerát, egy képet tudtam csinálni, azonban mikor még egyet fényképeztem volna, a telefon egyszerűen elsötétült. Visszakapcsolni nem lehetett, még akkor sem, ha kivettem és visszatettem az akksit, azonban ahogy töltésre tettem, azonnal be lehetett kapcsolni és semmi gond nem volt vele. Mindkét alkalommal 52-54% körüli volt a töltöttség, ezért gondolom, hogy összefügghet az akksival a probléma.
2016. jún. 7. 21:37
 1/1 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér.

[link]

Ha miskolci vagy, eljössz és kipróbálod.

Ha nem, postán elküldök egy használtat, ami tutira jó, most próbáltam ki, fényképez vele. 200 forint a posta.

De bemész egy gsm boltba és ha segítőkészek ott is kipróbálhatod.

2016. jún. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!