Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek milyen okostelefon...

Szerintetek milyen okostelefont vegyek? , nem vagyok jártas ezen a téren. Bármilyen személyes véleményre kíváncsi vagyok.

Figyelt kérdés

2016. jún. 15. 22:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#2. A nagyon sok túlárazott, optimalizálatlan rendszerű telefon miatt, amik nem kapnak frissítéseket egy fél év után, vagy ha kapnak belassulnak(és egyéb bajuk lesz->vegyél újat).

Egy kis teszt(HTC 3GB RAM, Samsung 3GB RAM):

[link]

Ahogy látható a Samsung újratölti az inaktív appokat megnyitás után, a HTC nem, ami a TouchWiz optimalizálatlanságára utal.

2016. jún. 16. 08:44
 12/16 A kérdező kommentje:
Nézegettem a huawei p8at, ki mit tud róla? Kamera elvileg nagyon profi.
2016. jún. 16. 09:02
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Én Sony Z5 használok fél éve és nagyon jól szuperál, egy rossz szavam nem lehet a telefonra.
2016. jún. 16. 09:23
 14/16 anonim ***** válasza:
#11 Ha már ennyire képben vagytok, akkor légyszíves írd le már, hogy konkrétan mi okozza hogy fél év után belassul. Mi az ami elromlik benne?
2016. jún. 16. 15:02
 15/16 anonim ***** válasza:
#14. A sok app(főleg fb) és elqrja a rendszert
2016. jún. 16. 23:09
 16/16 anonim ***** válasza:
És az a telefon hibája? Vagy azé aki használja?
2016. jún. 16. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!