Gtimast kérdése:
S7edge vagy iphone 6s a jobb?
Figyelt kérdés
2016. jún. 14. 09:05
11/13 anonim válasza:
Ha nem lenne itthon mind a kettő, még el is hinném. hogy jobb a 6s. Nem én szoktam elkunyerálni a leányzó iPhone-ját.
Egyetlen dologban gyorsabb a 6s, a játékok betöltésénél. Ezt írjuk e felbontás számlájára, ráadásul pár másodpercről beszélünk, a játék meg bár ugyan az, az egyik IOS-re írt a másik Androidra.
Ami meg a videót illeti, az a nemiszerv meg eléggé erőltetett jópofizással, állít olyat, amit nem bizonyított. Nála nevesebb szaklapok és szakértők jobbnak mondják az S7-est. Olyanok akik objektíven ítélnek.
A másik, hogy nem az S6-ról szól a kérdés, hanem az S7 Edge-ről. Az S6-ot én sem tartom jobbnak, arra nem cseréltem volna le a Note Edge-t
12/13 anonim válasza:
A másik, hogy milyen lefagyásról beszélsz? Olvastad a neten? A Note Edge óta nem volt egy lefagyásom sem. Rosszul megírt programmal már találkozta, de azt ne kenjük már a telefonra, se az Androidra. Az iPhone-t is le lehet fagyasztani, az IOS 9.x sem tündököl éppen. Sikerült túlmelegíteni is nem is egyszer. Maradjunk ennyiben. Az a baj, hogy nektek minden más szar, akkor is ha nem.
13/13 anonim válasza:
Nos, nekem van ugyebár mind a kettő . Alapvetően amolyan céges az iPhone 6s plus . Főleg tartalom fogyasztásra használom , mert jó a böngészője és valahogy jobban tetszenek rakta az appok. Igényesebb .De! Ha GPS , játék vagy csak szimplán valami komolyabb igénybevétel következik az iPhone felforr és merül mint állat . Ezért használom az s7 edget minden másra ( mégis csak az a magán ) örülök , hogy Samsungom van mert jó a szervize, jó az androidja ( volt nexus 5, 6, htc one x, Xperia z3 és még jópár készülékem) namost a Samsungban rengeteg kényelmes plusz funkció van , és nem nem fagy ( az előtte használt s4, note 4 sem fagyott) őszintén szólva szerintem az Apple is jó , de a Samsung most ár érték arányban jobb. Vízálló , vezeték nélkül tölthető , és gyors a kamerája .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!