HTC 10, iphone6S és a sense ui Melyik a jobb?
Az lenne a kérdésem hogy a HTC 10 szerintetek árkategóriájában milyen készülék, érdemes lenne-e azt venni. A HTC milyen márka mert nincs vele tapasztalatom és szerintetek a HTC jobban megérné az iphonenál(fő szempontok: 1 év után ne veszitsen a gyorsaságából(mert hosszab távra venném), valamint a gyorsaság).
Továbbá még annyit kérdeznék hogy a sense ui az milyen (ezt úgy értem hogy nem akad, nem bugos stb.(ha lehet akkor saját tapasztalatot)) mivel még nem volt HTCm ezt nem tudom.
ui: iphone 6Sből a 64Gbosat veszem tehát a tárhely különbség nem lényeg.
A választ előre is köszönöm.
Az első kérdés nem a márka, hanem, hogy iOS vagy Andorid?
Mert a két készülék között ez a legnagyobb különbség.
Egyébként a HTC valamikor nagyon jó cuccokat gyártott, volt nekem is ezer éve, de mostanában inkább a csődközeliségről szólt a cég, az új cuccaikat nem ismerem.
"Talán a kamerát emelném ki, amiben a HTC telefonok gyengélkednek a konkurációhoz képst"
A 10-es HTC-nél ez is már a múltté...
A Sense pedig egy kíválóan optimalizált felület nem akad nem búgos ellentétben pl. a Samsung megoldásával.
Továbbá nekem az tetszett, hogy nincs telepakolva szükségtelen alkalmazásokkal a teló, csak amire valójában szükség van a "normális" használathoz ha valakinek ennyi nem elég az úgyis letölti ami kell és nézegeti a reklámokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!