Mitol lehet az hogy a mobilom neha percenkent merul 1%-ot? Samsung S6-rol lenne szó es iden februarban vettem.
Igen, 95%-ban tudom mi a baj és igen, értek hozzá elég jól. Nem fogok veled vitatkozni, mert olyan dolgokat írsz, amik egy laikusnak jók, de nem old meg semmit. Mi értelme van a hibára rájönni, ha nem akarod megoldani?
Egy februári S6, egyik pillanatról a másikra nem fog ilyet csinálni. Két lehetőség van, vagy az akksi ment tönkre (ez a legvalószínűbb), vagy egy alkatrész sérült a telefonban. Nem tudjuk mi történt vele, le lett-e ejtve, nem melegedett-e túl, érte-e víz vagy nagy pára.
Figyelj, oké rendben, elfogadom az álláspontod, nézze meg azzal a progival, hogy mi mennyit fogyaszt, memóriát mennyire használja, talán ki is tudja értékelni és utána mit tennél vele?
Sajnos már pedig van olyan külső alakalmazás ami előidézheti ezt a problémát! Tapasztalatból mondom!
Az én Nexus 5 telefonommal volt hasonló gondom. Tönkrement a képernyő feloldó gombja. Letöltöttem a Google Playről egy alkalmazást ami lehetővé teszi, hogy a hangerő gombokkal is fel lehessen oldani a telefont. Sajnos ennek hatására folyamatosan meleg volt a telefonom még lezárt kijelző melett is és gyorsan merült! Az én esetemben egyértelmű volt mi okozza a gondot. Miután letöröltem az alkalmazást minden rendben lett.
Tehát szerintem megér egy próbát a dolog (főleg az esetben ha észrevehetően állandóan meleg a telefon), hátha sikerül megtalálni a hibás alkalmazást! Ha nem, akkor tehetsz egy próbát még a rendszer alaphelyzetbe állításával, de ha az sem segít akkor irány a szerviz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!