Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mitol lehet az hogy a mobilom...

Mitol lehet az hogy a mobilom neha percenkent merul 1%-ot? Samsung S6-rol lenne szó es iden februarban vettem.

Figyelt kérdés

2016. jún. 13. 20:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Melegszik is a telefon közben?

Mert lehetséges, hogy egy folyamat fut a háttérben ami sokat fogyaszt. Ha nem az a gond, akkor az lehet az akkumulátor rossz.

2016. jún. 13. 20:31
 2/13 anonim ***** válasza:
Beállítások/Akkumulátor/Akkumulátorhasználat és ott nézd meg hogy mi szívja.
2016. jún. 13. 22:07
 3/13 A kérdező kommentje:
Ott a rendszert irja es a képernyőt amit szinte a legalacsonyabb szinten használok.
2016. jún. 14. 10:47
 4/13 A kérdező kommentje:
A mobilom mondjuk eleg meleg de mostanaban nem telepitettem ra semmi ujat.
2016. jún. 14. 10:50
 5/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
57%
Vannak olyan programok, amik segítenek ezen. Nekem ugyanez volt, bár megvétel óta ezt csinálta. Aztán letöltöttem az akkumulátor kalibráló programot és azóta sokkal jobb, üresjáratban alig merül, és többet is tudom használni. Állítólag azt csinálja, hogy egy file-t letöröl, ami az akku információit tartalmazza és ha az nem megfelelő, akkor csinálhat ilyet, illetve a lényeg az, hogy az akku nem merült le, csak a telefon látja úgy. Ha ezt letörlik, akkor újra létrehozza a telefon és akkor már jó lesz. Legalábbis ezt olvastam, de nekem bevált az a lényeg.
2016. jún. 14. 10:54
 6/13 anonim ***** válasza:

[link]

Tedd fel ezt a programot. Menj a Folyamatokra. Képes az UI-n belül megmutatni pontosan hogy mi dolgozik. Ahhoz a jobb felső sarokban a 3 pont ikonnál jelöld be a a rendszerfolyamatok mutatása négyzetet.

2016. jún. 14. 12:18
 7/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
56%
Én is számtalan ilyen programot használtam, ami megmondja milyen folyamatok futnak és mik azok amiket közben le lehet állítani meg takarékra rakni, semmi értelme ezeknek. Én egy telefont, ha veszek azért veszem, hogy tudjam használni, nem pedig mindenféle trükközéseket naponta végrehajtani rajta és állandóan a memória spóroláson agyalni. De ez csak az én álláspontom, ha neked bejön ez a progi, akkor jó.
2016. jún. 14. 17:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Mielőtt össze zavar a dolog.

Ez semmi trükközés, csak információ. Ezzel semmit sem tilthatsz le vagy állíthatsz le. Csak meg szeretné tudni, hogy mi meríti az aksiját. Ez a program meg erre való, többek közt. Ezért kár volt beleszólni.

2016. jún. 14. 18:08
 9/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor ne magyarázzál hülyeségeket. Attól, hogy megnézi, attól nem változik semmi. Kiírja, na és akkor mi van, úgyse tudsz vele mit csinálni, max. letörlöd. De olvasd el figyelmesen mit írtam és értelmezd. Felőlem mindenki azt telepít fel, amit akar, csak semmi értelme nincs.
2016. jún. 14. 18:55
 10/13 anonim ***** válasza:

Akkor minek szólsz bele? A kérdező meg kérdezte hogy mitől merül a telefonja. Ezzel rájöhet. Aztán majd eldönti hogy szükséges vagy nem.

De gondolom, te akkora ász vagy, hogy látatlanban is tudod a választ. :D

2016. jún. 14. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!