Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek?

Milyen telefont vegyek?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy vagy iPhone?

2016. jún. 11. 10:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
70%
Ennyiért már bőven válogathatsz, igazából csak rajtad múlik, melyiket szereted jobban, az androidot vagy az iOS-t, hajlandó vagy e használtan venni valamit, ha android mellett döntesz mennyire ragaszkodsz a samsunghoz (pl. most jött ki a oneplus 3, ami viszonylag olcsón elég erős). Én személy szerint jobban szeretem az almát, ha ennyiért kéne telefont vennem, még a nyarat kihúznám valami átmeneti telefonnal, és majd ha a hét után lejjebb csúsznának az árak vennék valamit (vagy használtan vagy újonnan, ahogy az árak alakulnának). De ennyiért ezt csak te tudhatod, menj el egy médiamarktba, nyomkodd végig az összeset, és döntsd el melyik tetszik a legjobban:)
2016. jún. 19. 23:35
 12/17 A kérdező kommentje:
Szerinted iPhone-ok közül melyiket vegyem? 6 vagy SE?
2016. jún. 20. 07:45
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem az SE-t, mert a 6-nál jobb a hardvere, kényelmesebb használni a kisebb mérete miatt, és olcsóbb is!
2016. jún. 20. 07:55
 14/17 anonim ***** válasza:
79%
SE-t vennék mindenképp, olcsóbb mint egy 6, és hardverileg a 6s szintjén áll (a forcetouch-ot és az ujjlenyomat leolvasót kivéve, amiből a sima 6-ét kapta meg), meg nekem jobban is tetszik a régi dizájn.
2016. jún. 20. 09:20
 15/17 anonim ***** válasza:
16%

Leginkább böngészésre, játékokra, zenehallgatásra használnám.

---

Ezekhez kell neked 150k-s telefon? Két nagy atyai POphone kéne neked, nem Iphone.

2016. jún. 20. 10:42
 16/17 anonim ***** válasza:
79%
Sajnos ha nem szeretné évente cserélgetni mert elavul, lassú és használhatatlan lesz, muszáj rááldozni egy nagyobb összeget. Ilyen társadalomban élünk.
2016. jún. 20. 12:20
 17/17 anonim ***** válasza:
79%
A SE nek erősebb a hardvere mint a 6 szoval ha a kis kijelző nem zavar akkor mindenképen iphone se
2016. jún. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!