Milyen telefont vegyek?
Közeleg a ballagás és új telefont szeretnék venni. Egyébként jó vagyok elektronikából csak ezeket a kiírások nem értem mint például MB.
Kikötések: érintőképernyős
legyen szép (:D csak lány vagyok)
lehessen vele szelfit készíteni és legyen jó a kamerája
sok tárhely
200 ezernél ne legyen több
a többi izébizét nem tudom úgyhogy legyen : JÓ :D
Minekneked 200ezres mobil ilyen igenyekkel?
En 100ert ajanlom a G4et
120ert xiaomi mi5
75ert xiaomi redmi note 3pro
50ert xiaomi redmi3
Jajj hát a szelfi az lényeg. A többi az nem számít.A MB , FHD , KGB , BBC , ezek nem annyira fontosak.
Szép lila legyen.
20.000 forintos Acereken is van "szelfikamera" beraksz egy micro sd kártyát és lesz 32G helyed.
Ennyi konkrétum mellé fölösleges a felsőkategóriás telefon, nem hasznalnad ki.
Miért jöttök mindig ezekkel xiaomi, huawei meg doogee szarokkal? Nem mindegy nektek hogy ki mennyit szán telefonra? Ha valakinek van annyi pénze, vegyen abban a kategóriában.
Kérdező:
Vegyél egy Galaxy S7 vagy S7 Edge-t, azt egyik itt ajánlott nem űbereli. Se kamerában, sem másban.
#5.Köszönjük Emese...
Kérdésre:
Egyet kell hogy értsek az előző válaszolókkal,ha csak szelfire kell felesleges csúcskategóriás telefon.Másrészt annyira nem látszik hogy értesz az elektronikának ezen ágához,de ezzel nem is lenne baj ha leírnál egy normális keretet elvárásokkal és ne nekünk kelljen kitalálni hogy milyen telefon kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!