Mi lehet a Messengerrel? (Iphone 6s)
Figyelt kérdés
Nagyon hülyén viselkedik az Iphonomon a messenger. Állandóan azt írja hogy kapcsolódás alatt van (amikor megjelenik a narancssárga csík fent) és csak másodpercekkel később küldi el az üzeneteket amiket írok, viszont másokét megkapom. Nem túl zavaró, mert hosszú időre nem szokott lecsatlakozni a netről, de kicsit furcsa, mert a telefon 1 hetes sincs.
Ez csak akkor jelentkezik ha wifire vagyok rácsatlakozva mert mobilnettel villámgyors és jó minden. Más alkalmazásokkal nincs baj.
Már csináltam hálózati visszaállítást, újraindítást, a messengert is letöröltem meg újratelepítettem de nem segítettet.
Esetleg egy szoftverfrissítés segítene rajta? Vagy valakinek valami ötlete van?
2016. jún. 8. 21:26
2/4 A kérdező kommentje:
a wifi az jó, mert minden más készüléken működik. :/
2016. jún. 8. 22:04
3/4 anonim válasza:
A telon egyeb internetes cucc jol jon le? Youtube, google, stb ?
4/4 A kérdező kommentje:
igen, a messengeren kívül minden jó.
2016. jún. 16. 13:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!