Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Microsoft Lumia-ról mi a...

Microsoft Lumia-ról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

50-60 ezer között megéri Lumiát venni?

Egyébként 50-60 ezer között szeretnék telefont venni majd ősszel,de a Samsungot sokan szidják,szóval kíváncsi vagyok,hogy a Lumiáról mi a véleményetek?

Konkrét típust még nem néztem ki.

2016. jún. 3. 17:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én nem hazudtam, komolyan ezeket műveli a Lumia 635-ösöm, nem tudom miért, pont azért vettem ezt, mert az ilyeneket el akartam kerülni, ilyeneket meg se említek, mint hogy a Messenger néha gondol egyet, és nem küldi el az üzenetet, mert ez nem a telefon és a rendszer hibája, hanem a sok lusta fejlesztőé.
2016. jún. 4. 21:49
 12/17 anonim ***** válasza:
Én sem faszra írtam,most cseréltem le a lumiát androidra, zárt rendszer, 0 app, 0 játék, fb messenger olyan, mint az androidon az 1.0 verzió, chat fej sincs, van kb 2 értelmes játék a storeban, a többi mahjong meg társai, wp céges telefon.
2016. jún. 4. 22:03
 13/17 anonim ***** válasza:

De akkor sem magát a rendszert és a Microsoft-ot kell hibáztatni mert a Facebook meg a többiek nem hajlandóak fejleszteni erre a platformra! De hálistennek már észbe kapott rengeteg app készítő köztük a Facebook is így már pl rendes Messenger, instagram alkalmazás is van már rajta. De a játékból sincs hiány. Aki meg esetleg azt mondja hogy a Windows phone haldoklik annak igaza van, mert a Windows mobile váltja fel. Egyébként a lumia telefonok haldokolnak. Mivel mostantól nem lesz több lumia. Helyettük más gyártók fognak Windows telelefonokat gyártani pl HP, Acer

De a Microsoft 2017 ben utoljára megpróbálja felvenni a versenyt a mobil piacon a surface phone-val.

És a Windows 10 mobile fejlesztését soha nem fogják feladni.

2016. jún. 7. 17:51
 14/17 anonim ***** válasza:
Rendes Messenger, Instagram? Szerintem te az életben nem fogtál még egy darab Windows phone-os telefont sem...
2016. jún. 7. 20:27
 15/17 anonim ***** válasza:
Te sem utolsó! Ha használsz lumiát akkor tudhatnád hogy már az instagram és a Messenger kijött. Igaz a Messengerből még csak béta, de rengeteg mindenben javult az előzőhöz képest.
2016. jún. 8. 13:39
 16/17 Emberek ***** válasza:

Hehh, látom elkezdődött a flamewar a kérdésnél az robotos és a négynégyszöges rendszer között...

Én immáron több mint két és fél éve használok Windows alapú telefont (anno 925-tel kezdtem még 8.0, majd 8.1 korban, aztán most egy 830-am van 8.1, majd 10 rendszerrel), és semmi bajom nincs vele. Ami alkalmazás kell, azt mindent megtaláltam akár hivatalos, akár 3rd party app formájában. Való igaz Snapchat nincs, ígértek, aztán b@..nak megcsinálni. De YouTube app-ot jobbat találtam mint droidra (pl képes lejátszani a zenét akkor is, ha nem vagyok az appban, vagy lezárom a képernyőt). Az pedig csak részben igaz, hogy Windows alapú telefonokra nincsenek játékok, meg alkalmazások. Valóban a 8.1-es áruházban kevesebb app van mint a 10-esben, amiben immáron megtalálható az új (iOS-ről portolt) hivatalos Instagram, Messenger (beta), UWP viber, és lassan, de biztosan halad a facebook app fejlesztése is, mivel egyelőre zárt béta állapotban van.

Ahhoz meg nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, hogy haldoklana a rendszer, vagy a márka. Valóban a Nokia eladta a "feature phone" (azaz nyomógombos) gyártói ágazatát a Foxconn-nak, és/vagy leányvállalatainak, és a Microsoft se fog több lumiát kiadni. De ez még nem jelent semmit, hiszen újabb, és újabb gyártók szállnak be a Windows alapú telefonok piacára (mint a HP az Elite X3-al, vagy az Alcatel Fierce XL, és Acer a Liquid Jade Primo-val). A teljesség igénye nélkül leírtam néhányat, hogy azért ez mégsem annyira halott ügy. A Microsoft pedig kijelentette belső körlevelében, hogy továbbra is támogatják a különféle mobiltelefonok W10-es rendszereit.

Ráadásképpen a Microsoft elég sok, és jelentős lépést tett annak érdekében, hogy mind a mobilos, mind az asztali, és úgy egyeltalán az UWP létrejöhessen, hiszen ott van, elindította, és él a Project Islandwood (iOS bridge mobiltelefonokra), felvásárolta xamarin-t, amivel elérhetővé tette, hogy a 3 mobilos rendszerre egy kalap alatt lehessen fejleszteni

Mindez elhangzott az idei build konferencián

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 8. 15:24
 17/17 anonim ***** válasza:
64%

Utolsó !

Nagyon szépen leírtad. Az írásodból látszik hogy te tényleg tudod milyen egy lumia (azaz Windows-os) telefon.

Nem mondom azt hogy nincsenek bajok a rendszerrel, mivel vannak, de a hibákat legalább javítják. És a Microsoft tényleg feladja a lumia telefonokat. Mivel 2017-től érkeznek a surface telefonok, de ez nem azz jelenti hogy nem támogatják tovább a többi telefont.

Igaz hogy a piaci részesedése a Windows mobilnak alacsony, de a mai világban nem azért vesznek telefont hogy gyors, megbízható, naprakész, olcsó legyen hanem hogy drága és divattelefon legyen.

2016. jún. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!