Melyik telefont vásárolnátok meg leginkább? Huawei P9, Microsoft lumia 950, Apple iPhone 6S
Figyelt kérdés
Fontos hogy szép képet készítsen. Illetve Windows Phone-ra lesz Snapchat ?2016. jún. 1. 16:07
1/6 anonim válasza:
Én HTC 10-t,ezek közül Huawei P9.
2/6 anonim válasza:
Kőagyú Samsungosként azt mondom, hogy ha ebből a háromból kéne választani, akkor az iPhone 6s.
3/6 anonim válasza:
Ha menőzni akarsz a suliban akkor ájfon, amúgy bármi más
4/6 Emberek válasza:
Szerintem a P9 nem olyan nagy szám mint amilyennek hirdetik. A dual kamera ami érdekes, de szerintem nem létfontosságú egy egységsugarú átlagfelhasználónak.
Elvileg Windows-ra ígértek snapchetet, aztán eddig b@..tak megcsinálni, szóval kérdéses (Specter van rá $1.49-ért, de sanszos, hogy permabannolnak 3rd party app használata miatt). A 6S-nek nincs annyira túlzottan hiperszuper kamerája, a 950-ről nem tudok nyilatkozni
5/6 anonim válasza:
Ha nem ájfont veszel akkor jol döntesz
6/6 anonim válasza:
# 4
A dual kamera az utóbbi idők legnagyobb parasztvakítása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!