Huawei P8 Lite vagy Lumia 650?
Leírtad, hogy a P8 Lite 12 MP-s kamerával és 8 magos processzorral rendelkezik, a Lumia meg 8 MP-lel és csak 4 maggal.
Aztán meg még kiírod, hogy nem tudsz dönteni... Hogy lehetne még ennél egyértelműbb, hogy a P8 Lite sokkal jobb?!?!?
"Adatok szerint igen, de az egy Huaweii."
Már meg ne sértődj, de látom, nem igazán mozogsz mobilos körökben. Ha nem tudnád, a Huawei a jelenlegi egyik legmegbízhatóbb gyártó. Olyanokat előzött meg már régen, mint a Sony, vagy az istenített Microsoft-od... Merem állítani, hogy a Xiaomi és a Motorola mellett a Huawei az egyik legmegbízhatóbb jelenleg.
Ha MOST-ra akarsz telefont akkor a Lumiát vedd.
Ha hosszútávra akarsz telefont akkor a Huaweit válaszd.
Ha van igény kifejtem bővebben is az indokaimat.
#8 Ezen jót nevettem, szólj már kérlek, ha válaszolsz még a WP-vel kapcsolatban, hadd szórakozzak :D
#9 Érdekes általánosítás. Nem találkoztál velem, nem tudsz rólam semmit, és érdekes módon nem bántam meg egy percét sem annak, hogy a Win alapú telefonok mellett döntöttem. 2 éve nyúzom a 8-8.1-10 sorban a rendszereket, és megelégedéssel használom/használtam őket. Vannak f@sságok, amik miatt kompromisszumot kell kötni a rendszerrel, de most, hogy az asztali és a mobil Win összeértek még dinamikusabban fog fejlődni a mobilos és asztali rendszer is. Immáron 270 millió+ gépen fut a win 10, plusz a mobilok, elkezdték iszonyat iramban gyártani az alkalmazásokat rá, (ld.: UWP Viber, Messenger, Facebook, iOS-ről portolt Instagram, és hadd ne folytassam a sort). Azt hiszem ez nem a megbánás felé vezető út ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!