Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valami baj van a telefonommal?...

Valami baj van a telefonommal? (iphone 5s)

Figyelt kérdés

Már egy pár napja azt tapasztalom hogy leszeretnék tölteni egy alkalmazást/játékot az app storeból de folyton csak tölt és nem kér jelszót hogy leszedhesse (mivel el sem kezdte) és ez van az alkalmazás frissítéseknél is nem tudom őket frissíteni mert rányomok a frissítés gombra de azok is csak töltenek egyfolytában aztán abba hagyják ha nem kapnak internetet.

A másik gond az hogy nem tudok kitörölni egy játékot, már félig leszedtem ( itt is szerintem a letöltés miatt zavarodott meg)és egy fekete ikon jelenik meg és azt írja hogy várakozás, ki szerettem volna törölni de nem jelenik meg a kis x jel de csak annál az egy ikonnál nem.

Nem tudom hogy mi a baja a telefonomnak, de eléggé aggaszt és nem is értem hogy mi lehet a gond. :/

2016. jún. 2. 17:56
 1/2 anonim ***** válasza:
Újraindítás után is ezt csinálja?
2016. jún. 2. 19:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Jaj én hülye...az újraindítást nem is próbáltam meg pedig eszembe jutott de utána elfelejtettem hogy meg kéne azt is próbálni pedig általában mindig megoldok ilyen problémákat aztán egy újraindítást meg elfelejtek tenni.

Köszönöm a segítséget az újraindítás után újra rendesen működött. :)

2016. jún. 3. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!