Mi történt az iPhone 5s telefonommal?!
Köszönöm szépen a válaszokat! Megoldódott a probléma!
Egyébként mitől lehet ez?
sajnos be kell látni, hogy az iOS fejlesztése kezd mélyrepülésbe átmenni. lefagyni még nem fagyott le nekem egyik Apple-ös eszközöm se, viszont az iPhone 6-om már egyszer, még az iOS 9 megjelenése után, hogy a kijelző nem érzékelt...gombok működtek, fel tudtam oldani ujjlenyomattal, de kijelzőt hiába nyomkodtam...ott is csak az segített, hogy power-home gomb-al újraindítottam, és utána jó lett...meg ilyen baja volt rengeteg 4S-nek, és miután lefrissítették iOS 9-re, nem reagált az érintésre...aztán ezt végül 9.1-en kijavították, de iPad-emen például sokszor akkor is mutatja az AirPlay gombot, ha már a lejátszóeszköz nincs a közelben sem, vagy ha mondjuk a wifit ki is kapcsolom...az is, ha ki-be kapcsolom, akkor eltűnik. ez meg már iOS 8 óta így van...gondoltam restore megoldhatja, hiszen iPad-en fenn volt public beta is, és lehet az kavart be, de hiába csináltam meg, ez valószínű rendszerszintű bug...
de csinálta azt is iOS 8-nál, hogy mikor fix állóképernyős alkalmazásból visszaléptem főképernyőre, akkor maga a háttérkép az úgymaradt álló módba, míg az ikonok meg fekvőbe...ezt is végre iOS 9-ben javították...
szóval na...iOS 7 még úgy-ahogy jól ment, de az iOS 8-nál már megjelenéskor szvsz igen sűrűn jelentkeztek kisebb-nagyobb bugok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!